Evet bilgisayar bugün öğlen kargoya verilecek mis yarında elimde olacak mis kaç gibi gelir acabaGüvenilir. İtopyadan ürün mü aldın?
Kırık falan olur diye korkuyorum hiç duymadığım bi firmaGüvenilir. İtopyadan ürün mü aldın?
kargo geldiğinde kargocuyu beklet kasayı yanında aç , kasa kırıksa da tutanak tutturEvet bilgisayar bugün öğlen kargoya verilecek mis yarında elimde olacak mis kaç gibi gelir acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kırık falan olur diye korkuyorum hiç duymadığım bi firma
Öyle yapacağım ama ekran kartı bozuk çıkarsa nolucakkargo geldiğinde kargocuyu beklet kasayı yanında aç , kasa kırıksa da tutanak tuttur
çok zor ihtimal o zaman da itopyayla iletişime geçip ürünü geri yollarsınÖyle yapacağım ama ekran kartı bozuk çıkarsa nolucak
Hazır kasa hocam öyle yapariMEkran kartı montajsız geliyor zaten öyle bişey olmaz merak etme iki kutu gelir zaten sadece hazır sistem aldıysan iki kutunun da dış cepheden hasar almadığına emin olduktan sonra kargonu al ve açarken de videosunu çek
UMarim düzgün gelirçok zor ihtimal o zaman da itopyayla iletişime geçip ürünü geri yollarsın
Yarına bakıcaz hocam bugün gelmesini isterdim ama yarın yapıyorlarmışİtopya ile anlaşmalı. Alışveriş yaptığımda hepsi güvenle geldi. Hatta kargo gelirken teslim edileceği saat aralığı bile yazıyor. Güzel bir şey bence
Oluyor mallesef 2 hafta ònce aldım ekran kartı bozuk geldi garantiden değişim gelmiş ama 26 sında alabilrceğim nerdeyse 3 haftadır kullanamadım halla sistemiEkran kartı montajsız geliyor zaten öyle bişey olmaz merak etme iki kutu gelir zaten sadece hazır sistem aldıysan iki kutunun da dış cepheden hasar almadığına emin olduktan sonra kargonu al ve açarken de videosunu çek
Galiba milyonda 1 olan şey senin başına gelmiş talihsizlikOluyor mallesef 2 hafta ònce aldım ekran kartı bozuk geldi garantiden değişim gelmiş ama 26 sında alabilrceğim nerdeyse 3 haftadır kullanamadım halla sistemi
Bolt kargo getiriyor hocam daha güvenli diyorlarKutuya açarken de yanlarına bak ezik kırık bir şey varmı diye banada yurtiçi kargo getirdi çok sorunsuz getirdiler ne ezik ne çatlak bir şey yoktu