Boltkargo güvenilir mi ?

Güvenilir. İtopyadan ürün mü aldın?

Evet bilgisayar bugün öğlen kargoya verilecek mis yarında elimde olacak mis kaç gibi gelir acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kırık falan olur diye korkuyorum hiç duymadığım bi firma
kargo geldiğinde kargocuyu beklet kasayı yanında aç , kasa kırıksa da tutanak tuttur

Ekran kartı montajsız geliyor zaten öyle bişey olmaz merak etme iki kutu gelir zaten sadece hazır sistem aldıysan iki kutunun da dış cepheden hasar almadığına emin olduktan sonra kargonu al ve açarken de videosunu çek

Ekran kartı montajsız geliyor zaten öyle bişey olmaz merak etme iki kutu gelir zaten sadece hazır sistem aldıysan iki kutunun da dış cepheden hasar almadığına emin olduktan sonra kargonu al ve açarken de videosunu çek
Hazır kasa hocam öyle yapariM

çok zor ihtimal o zaman da itopyayla iletişime geçip ürünü geri yollarsın
UMarim düzgün gelir

İtopya ile anlaşmalı. Alışveriş yaptığımda hepsi güvenle geldi. Hatta kargo gelirken teslim edileceği saat aralığı bile yazıyor. Güzel bir şey bence

İtopya ile anlaşmalı. Alışveriş yaptığımda hepsi güvenle geldi. Hatta kargo gelirken teslim edileceği saat aralığı bile yazıyor. Güzel bir şey bence
Yarına bakıcaz hocam bugün gelmesini isterdim ama yarın yapıyorlarmış

Oluyor mallesef 2 hafta ònce aldım ekran kartı bozuk geldi garantiden değişim gelmiş ama 26 sında alabilrceğim nerdeyse 3 haftadır kullanamadım halla sistemi

Kutuya açarken de yanlarına bak ezik kırık bir şey varmı diye banada yurtiçi kargo getirdi çok sorunsuz getirdiler ne ezik ne çatlak bir şey yoktu

Oluyor mallesef 2 hafta ònce aldım ekran kartı bozuk geldi garantiden değişim gelmiş ama 26 sında alabilrceğim nerdeyse 3 haftadır kullanamadım halla sistemi
Galiba milyonda 1 olan şey senin başına gelmiş talihsizlik

Kutuya açarken de yanlarına bak ezik kırık bir şey varmı diye banada yurtiçi kargo getirdi çok sorunsuz getirdiler ne ezik ne çatlak bir şey yoktu
Bolt kargo getiriyor hocam daha güvenli diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,411
Üyeler
195,354
Son üye
archangell
Geri