Neler Yeni

Boltkargo güvenilir mi ?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Galiba milyonda 1 olan şey senin başına gelmiş talihsizlik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bolt kargo getiriyor hocam daha güvenli diyorlar
Aynen kargodan yana sıkıntı yok ama her şey görüntüde sağlamdı hasar fln yoktu yni bi ramin biri yerinden çıkmıştı kartı takarken onada bakarsın bi

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
Aynen kargodan yana sıkıntı yok ama her şey görüntüde sağlamdı hasar fln yoktu yni bi ramin biri yerinden çıkmıştı kartı takarken onada bakarsın bi
Anladım hocam büyük geçmiş olsun 1 haftadır bekliyorum umarım beklentimi karşılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Fevzi Korkmaz
Ramin yerinden çıkması çok garip montaj hatasıdır nereden aldınız Gencer gaming se gayet normal

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Ramin yerinden çıkması çok garip montaj hatasıdır nereden aldınız Gencer gaming se gayet normal
Yok itopya yerinden çıkmış dediğim tırnak açılmış ram öne doğru hafif çıkmıştı yerinde ama önde duruyordu yni tırnağı açık şekilde

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
Yok itopya yerinden çıkmış dediğim tırnak açılmış ram öne doğru hafif çıkmıştı yerinde ama önde duruyordu yni tırnağı açık şekilde
O nasıl birseymiş hocam öyle büyük talihsizlik umarım bi sorun olmaz

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
ben vatandan aldım yurtiçi kargoyla geldi en çok tercih edilen iki firma aslında ama kasa kırık geldi kısacası firma kalitesine bakmıyo kargocunun keyfine bağlı sizin kargonuz , o yüzden kutuya açarken vb dikkat edin videoya alın

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
Beklemez kargocu, kutuyu açarken video kaydı alsın.
Derdini düzgünce anlatırsan bekler daha yeni kargomu teslim aldım bir önceki kırık geldiğini belirttim kargocu kendi birlikte açalım bir sorun olursa tutanak tutarız sorun olmaz dedi hallettik

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Bolt kargo ile siparişim gelecek güvenilir mi nasıl acaba
dün geldi kargom. Alabilirsin. Kutuda hasar yoktu. Bende gamepad ve fare almıştım. D&R'ın burdan yedi ceddine selamımı yolluyorum. Açılmış/outlet ürünü daha pahalıya sattılar, gelirken de kutusu ezik geldi. Eski fiyatından garantili olarak itopyadan aldım gamepad i. D&R'dan elektronik, mümkünse hiçbirşey almamak gerek.

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
dün geldi kargom. Alabilirsin. Kutuda hasar yoktu. Bende gamepad ve fare almıştım. D&R'ın burdan yedi ceddine selamımı yolluyorum. Açılmış/outlet ürünü daha pahalıya sattılar, gelirken de kutusu ezik geldi. Eski fiyatından garantili olarak itopyadan aldım gamepad i. D&R'dan elektronik, mümkünse hiçbirşey almamak gerek.
Hocam tam anlayamadım dr dan almadım itopyadan aldım ve bolt kargo tam anlamadım dediğini

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
benim hatam hocam kusura kalma. Benim gelen kargo da itopyadan aldığım, bolt kargo getirdi sıkıntı yok. Gerisinde içime oturduğu için d&r alışverişi ufak bir veryansında bulundum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,593
Üyeler
166,573
Son üye
dümensiz gemi
Top Bottom