Neler Yeni

HDD'ye Warzone indirilir mi?

cerkes_gamer55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
942
Selamün Aleyküm. Dostlar pc'deki oyunlardan sıkılınca steam e girdim birkaç bir oyuna baktım ilgimi çeken warzone oldu. Ssd'de yeterli alan olmadığı için hdd'ye yükleyeceğim. Ortalama okuma yazma hızı 70-80mb civarında pubg pc'de map yüklenmesşnde bazen gecikmeler oluyor. Warzone'da yine aynı şekilde sorun yaşar mıyım?

Selamün Aleyküm. Dostlar pc'deki oyunlardan sıkılınca steam e girdim birkaç bir oyuna baktım ilgimi çeken warzone oldu. Ssd'de yeterli alan olmadığı için hdd'ye yükleyeceğim. Ortalama okuma yazma hızı 70-80mb civarında PUBG pc'de map yüklenmesşnde bazen gecikmeler oluyor. Warzone'da yine aynı şekilde sorun yaşar mıyım?
Gecikme olur yine büyük ihtimalle

Fps oynamaz ama oyun geç yüklenme,yavaş açılma olur bir SSD ye karşı.

Selamün Aleyküm. Dostlar pc'deki oyunlardan sıkılınca steam e girdim birkaç bir oyuna baktım ilgimi çeken warzone oldu. Ssd'de yeterli alan olmadığı için hdd'ye yükleyeceğim. Ortalama okuma yazma hızı 70-80mb civarında PUBG pc'de map yüklenmesşnde bazen gecikmeler oluyor. Warzone'da yine aynı şekilde sorun yaşar mıyım?
ben hdd ile oynuyorum oyunu atladığınızda 1-2 sn kaplamalar gelmiyor. sonrasında geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,843
Üyeler
173,426
Son üye
iamcoban
Geri