Tommy V3rcetti
80+
- Bütçe
- 5000
Arkadaşlar 5000 TL bütçe var monitör alacağım hangisini almalıyım sizce yada bunu al dediğiniz model varmı
5100tl verilmez bu monitöre kazık 4000 felan olmalı
Markası kesinlikle asus olmamalıMarkası bence kesinlikle ASUS olmalı.
Teknolojik urun alirken markayla birlikte modele de bakilir. Tek basina markaya bakilmaz.Markası bence kesinlikle ASUS olmalı.
VG249Q Aldım memnunum sorun varsa cevaplarımArkadaşlar 5000 TL bütçe var monitör alacağım hangisini almalıyım sizce yada bunu al dediğiniz model varmı
Bende geçen sene kasıma kadar ASUS TUF GAMING VG248Q1B kullanıyordum sonra ViewSonic VX2780j-2k aldım şuan ASUS'u 2. ekran olarak kullanıyorumVG249Q Aldım memnunum sorun varsa cevaplarım
aynen ausus alt modelleri ile üst modelleri arasında epey fark var.yüksek kalite için üst model asus alınabilir.5000 tl düşük model asusları alacağınıza 3800 tl casper fıf alın daha iyi tavsiyem.asustaki embl teknolojisi ile casperdeki mprt arasında pek bir fark yok aldanmayın.boşa para vermeyin.ama illaki marka istiyorum diyorsanız kullananlara göre msı markanın düşük modelleri kaliteli çıkabiliyormuş.75-100 hz likler falan bilginiz olsun.Teknolojik urun alirken markayla birlikte modele de bakilir. Tek basina markaya bakilmaz.