Galatasaray taraftarı olarak ben de müdahil olayım
İsterlerse FB 10 tane yıldız taksın yemin ederim umrumda değil. Eski başarılar için bu kadar çok konuşulmasını doğru bulmuyorum.
Aynı şekilde Galatasaray ın hala 2000 senesinde kazandığı Uefa kupasını savunduğu gibi. Evet Erkekler Futbol da Avrupa en büyük başarıyı Galatasaray yaptı ama artık bir önemi olmamalı.
Voleybol Kadınlarda, Basketbol Erkekler ve Kadınlarda Avrupa da yıllardır Fenerbahçe,Vakıfbank, Anadolu Efes kupa alıyor. Bence bunlarla övünmeliyiz. En azından istikrarlı bir şekilde başarı geliyor oralarda. Ama Futbol da başarıda çok zorlanıyoruz.
Mesela bu sene Fenerbahçe'nin kadrosu Olympiakostan kötü müydü elendi?
Galatasaray'ın kadrosu? Zaha, Tete yi aldık, çalım attık diye sevinmek de neyin nesi? 2 si de patladı. Hatta Ndombele yi say.
Gatasaray da Fenerbahçe de bu ülkenin en çok taraftara sahip 2 güzide kulübüdür. Ailelerimizde her takımdan insan var. Neden bazılarının galeyanına gelip kutuplaşıyoruz?
Bence amaç, ülkemiz takımlarının Avrupa da başarı sağlaması ve Türk bayrağının dalgalanması olması lazım.
Senin şu kadar yıldızın var benim bu kadar var gibi saçma sapan şeylerle kendimizi avutacağımıza nasıl başarı sağlayabiliriz diye düşünmesi lazım yöneticilerin
Çok uzattım. Ben 2018 de FB Kongresinde Ali Koç un seçilmesine çok sevinmiştim. Efendi, bilgili ve prezentabl birisi. FB ye yakışır demiştim ama geldiğinden beri her başarısızlıkta herkese salça olan, asla kendisine ve soyadına yakışmayan şeyler yapıyor. Sezona 4/4 kupa hedefiyle başlayıp, muhtemelen GS kaybetmezse 4 te 0 ile bitirecek. Sorumlusu kim ? Bence hem donanım olarak İsmail Kartal hem de her ortamda ortamı geren Ali Koç derim.
Artık böyle insanların sadece Ali Koç için demiyorum ortamı geren, futbola siyaset bulaştıran, kendi çıkarları için kullanan, insanları tahrik edip, kutuplaştıran herkesin kulüp farketmeksizin uzaklaşması lazım. Bunu da yapacak olan taraftardır.