Hali hazırda kullandığım bitfenix cube 360 dan gayet memnundum. Ama fiyat beni de cezbetti yapıştırdım bitane. Gönül 420 den yanaydı ama kasa lian li lancool 216 maksimum 360 destekliyor. Kasa masrafına girmek istemedim açıkçası
Aynı kasa bende de var, ben de aynı şeyi düşünüp duruyorum günlerdir. Aklıma gelen tek çözüm (işe yarar mı bilmiyorum) ön paneli çıkarmak sonra fanları çıkarmak sonra fanların olduğu kısma radyatör yerleştirip fanları da kasanın iç kısmından takmak gibi. Enteresan bi kasa aldığıma pişman ettiBeyler bu vatanın sattığı sistemler cok kullandığı thermaltek s200 için alabilirmiyim 360mmi ön taraf destekliyor diyor ama hiç öyle gözükmedi bana nedense
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugunki 4070 superlu sistemi aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorum 13400f için gerek yok ama ileriye yatırım olarak alcam.
Fanların arkasına koyamayız dimi sistem aldığım için mecbur aldım.Yapacak bir şey yokAynı kasa bende de var, ben de aynı şeyi düşünüp duruyorum günlerdir. Aklıma gelen tek çözüm (işe yarar mı bilmiyorum) ön paneli çıkarmak sonra fanları çıkarmak sonra fanların olduğu kısma radyatör yerleştirip fanları da kasanın iç kısmından takmak gibi. Enteresan bi kasa aldığıma pişman etti
Kasanın iç kısmına diyorsan yandan giriyor mu baktım imkanı yok. Ön panelden baktım fanları söküp sonra ön kısmı sökebilir miyim diye ama vida yerleri çıkabilir değil. Tek bu yöntem geliyor aklıma. Çok uğraştırıcı cidden ya, kasa da değişmek istemiyorum. Baştan sistemi al taşı yapacağıma gider sıfırdan bilgisayar alırım.Fanların arkasına koyamayız dimi sistem aldığım için mecbur aldım.Yapacak bir şey yok
Hocam kasayı değistir kendin topla bence o kadar zor değil.İade etmiceksen tabiKasanın iç kısmına diyorsan yandan giriyor mu baktım imkanı yok. Ön panelden baktım fanları söküp sonra ön kısmı sökebilir miyim diye ama vida yerleri çıkabilir değil. Tek bu yöntem geliyor aklıma. Çok uğraştırıcı cidden ya, kasa da değişmek istemiyorum. Baştan sistemi al taşı yapacağıma gider sıfırdan bilgisayar alırım.
Bende 360 ı lianli 216 için aldım. Uyumlu yani. Henüz gelmedi ama. YouTube da bi kaç video da var. Firmayı da aradım sordum. Emin olmak içinde ölçtüm. Şuan Bitfenix cube 360 takılı. Arctic radyatörü bitfenixten 11 mm daha kalın.Arkadaşlar 360 lık lian li 216 ya ve ch560 a sığıyor mu üste takıldığı zaman? Bu kasaları 360 lıkla kullanıp sıkıntı yaşayan var mı?
Ortalığı kablo götürürHocam kasayı değistir kendin topla bence o kadar zor değil.İade etmiceksen tabi
Sen bilirsinOrtalığı kablo götürür