Neler Yeni

Çözüldü✓ İş arkadaşımın GTX 1650 bilgisayarına kaç lira vereyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Android Anıl
İş yerinden arkadaşımın uzun zamandır kullanmadığı bir bilgisayarı var. Benim de yeni bir bilgisayara ihtiyacım var. Bu bilgisayarı inceledim özellikleri aşağıdaki gibi. Eski bilgisayarımda Pentium G630 vardı. Bu sebeple işimi görür gibi duruyor. Fiyat olarak bir şey söylemedi bu sebeple 4 bin TL teklif etsem iyi midir? (En fazla kaç eder, ona göre çok az veya çok fazla para vermeyeyim.)
donanım.jpeg
ekran.jpeg

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Semi kaan Çakır
İş yerinden arkadaşımın uzun zamandır kullanmadığı bir bilgisayarı var. Benim de yeni bir bilgisayara ihtiyacım var. Bu bilgisayarı inceledim özellikleri aşağıdaki gibi. Eski bilgisayarımda Pentium G630 vardı. Bu sebeple işimi görür gibi duruyor. Fiyat olarak bir şey söylemedi bu sebeple 4 bin TL teklif etsem iyi midir? (En fazla kaç eder, ona göre çok az veya çok fazla para vermeyeyim.)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
CPU Z at bakalım 1600 mu 1600af mi. 6-7k ya sahibinden den satar. Sana 4-4.5 bilemedin 5k fan versin işte.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Kadir
İş yerinden arkadaşımın uzun zamandır kullanmadığı bir bilgisayarı var. Benim de yeni bir bilgisayara ihtiyacım var. Bu bilgisayarı inceledim özellikleri aşağıdaki gibi. Eski bilgisayarımda Pentium G630 vardı. Bu sebeple işimi görür gibi duruyor. Fiyat olarak bir şey söylemedi bu sebeple 4 bin TL teklif etsem iyi midir? (En fazla kaç eder, ona göre çok az veya çok fazla para vermeyeyim.)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
5500 tl ye anlaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Android Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun. Tamam o zaman 4k teklif edeceğim hatırıma kabul eder büyük ihtimalle.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Fatih Ayhan
4k teklif edince çok düşük olduğunu söyledi. Sizin yorumu görünce düşündüm de bu fiyattan almaya çalışacağım. 6k isterse o da olabilir belki. Ama daha fazlasına değmez herhalde.
6k çok dosta 5e gider bu rahat. İşlemci çok çok eski artık günümüzde sadece espor oyunlarında iyi bir performans alırsın. Diğer triple a oyunları düşük ayarlarda akıcı oynarsın tabi her oyun değil istisna oyunlar vardır.

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Cahit Emin
İyi fiyat bence

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
tunahan
Gtx1650 + amd ryzen 3 3100 16 gb ram sistemi ben 12k ya satarım diye düşünüyordum taa ki siz konu açana kadar ..
Arkadsslar benzer sistem bende mevcut kaça vermem gerekiyor üniversite için laptop alacağızda

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Android Anıl
Gtx1650 + amd ryzen 3 3100 16 gb ram sistemi ben 12k ya satarım diye düşünüyordum taa ki siz konu açana kadar ..
Arkadsslar benzer sistem bende mevcut kaça vermem gerekiyor üniversite için laptop alacağızda
İşlemciler de benzer güçte. Bu sebeple neredeyse aynı pc diyebiliriz. Şahsen bu cihaza 6k'dan yukarısını vereceğime sıfır üst model alırım. Daha pahalıya koyanlar da var ancak pc'nin satılma ihtimali düşer. Bu sebeple 6k fiyat belirlersen temiz olur. Ben 5k'ya almaya çalışacağım bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,008,221
Üyeler
159,746
Son üye
yavvv212223