Neler Yeni

Yardım Bu Mesaj Dolandırıcı mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
7,961
Mishop'tan POCO X6 Pro aldık Yurtiçi Kargo ile dün kargoya verildi. Az önce böyle bir SMS geldi ve attıkları link de şu:
Screenshot_2024-06-25-08-44-34-200_com.google.android.apps.messaging.jpg

Ayrıca geldiği gibi spama düştü. Yurtiçi Kargo ama PTT'ye atıyor. Sitedeki diğer linklere girince ptt.gov'a atıyor site farklı. Dolandırıcı olduğundan emin sayılırım ama siz de bilgilenin.

Edit: Dün mallık yapıp şu siteden bakmıştım galiba bu yüzden bana ulaştılar

evet tıklamayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye Cumhuriyetine bağlı olan kurumlar, örnek vermek gerekirse e devlet turkiye.gov enabız.gov

ptt.gov diye hep sonu gov ile biter bu attığınız linke tıklamadım dolandırıcıdır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
evet tıklamayın.

Türkiye Cumhuriyetine bağlı olan kurumlar, örnek vermek gerekirse e devlet turkiye.gov enabız.gov

ptt.gov diye hep sonu gov ile biter bu attığınız linke tıklamadım dolandırıcıdır.

Opera'da şikayet etme de yok ki şikayet edelim

Mishop'tan POCO X6 Pro aldık Yurtiçi Kargo ile dün kargoya verildi. Az önce böyle bir SMS geldi ve attıkları link de şu:
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca geldiği gibi spama düştü. Yurtiçi Kargo ama PTT'ye atıyor. Sitedeki diğer linklere girince ptt.gov'a atıyor site farklı. Dolandırıcı olduğundan emin sayılırım ama siz de bilgilenin.

Dün başkasınada gelmiş. Kart bilgileri çalınmış. Zaten böyle bir şey olduğunda arıyorlar. Mesaj atmıyorlar

• Beğen
Alıntıyı görüntüle

aynı şey bana da geliyor sıkıldım artık

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,262
Üyeler
173,159
Son üye