kaybishuza
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 58
- İsim
- Yasin eroğlu
- Bütçe
- 2000
Merhabalar 2 ürün arasında kaldım sizce hangisi fp olur
Aşağıdaki linkteki ürün outlet ürünü ama sadece arka kısmınad kılcal çizikler mevcut, üst 360 desteği yok ama ön desteği var, kullananlar gayet iyi demiş sac kalınlığı 0.60.
Bu ürünün menteşeli yan kapağı var, üst 360 desteği var, önde öyle, sac kalınlığı 0.70 ama fanları çok kötü denmiş, + 100 tl de naystan indirim yapabiliyorum.
Aşağıdaki linkteki ürün outlet ürünü ama sadece arka kısmınad kılcal çizikler mevcut, üst 360 desteği yok ama ön desteği var, kullananlar gayet iyi demiş sac kalınlığı 0.60.
Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) (OUTLET) - Outlet | Teknobiyotik
Outlet Hakkında Outlet ürünlerimiz teknik servisimizin test amaçlı kullanmış olduğu, youtube kanalımızda inceleme videosu çekilen veya nakliye sırasında küçük hasar alan ürünlerdir. Ürünlerin detaylı notları (kutu hasarı, eksik kutu içeriği vs.) ürün sayfasının en altındaki
www.teknobiyotik.com
Bu ürünün menteşeli yan kapağı var, üst 360 desteği var, önde öyle, sac kalınlığı 0.70 ama fanları çok kötü denmiş, + 100 tl de naystan indirim yapabiliyorum.