Neler Yeni

🔥 2 BAKANIN İSTİFASI AN MESELESİ!

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,971
İsim
Burak Karadağ

- Fahrettin KOCA (Sağlık Bakanı)​

Sağlık sisteminde yaşanan sorunların üstesinden gelememesi henüz resmi açıklama gelmese de görevi bıraktığına kesin gözüyle bakılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başını yedi. Bakan Koca'nın Kızılcahamam Kampı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da müdahil olduğu bir tartışmaya girmesi ise deyim yerindeyse bardağı taşıran son damla oldu, ipler gerildi ve Bakan Koca eşyalarını toplayıp ayrıldı.​

- Yusuf TEKİN (Milli Eğitim Bakanı)​

BİLGİLENDİRME VİDEOSU

1719678325974.png

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Ömer Keskin
İki bankanın iflası an meselesi diye okudum 😄

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Muhammet Çağrı
Çok üzüldüm ya of :devilish:.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Arda doğan
Başımızda büyük tehditler var ama ne yapacağız bilemiyorum ülkede demokrasi yokki el koyasın tek umut askeriye ve millet olarak kaldık
Mesaj otomatik birleştirildi:

alttaki vasıfsızın tekiydi zaten.
Hepsi öğrenciler okumasın diye ellerinden geleni yaptılar amerika veya başka.herhangi bir ülkede sağlık bakanı akademik bilginin sınırını yukarılara çekerken bizim bunlar sınavları çekti akademik bilgiden mahrum bıraktı bizleri bir dış ülkelerin lise düzeyinde öğrenmiş olduğu bilgilere bakalım.birde bizdekilere

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
Başımızda büyük tehditler var ama ne yapacağız bilemiyorum ülkede demokrasi yokki el koyasın tek umut askeriye ve millet olarak kaldık
insanlar bilinçli değil ki, öyle bi düzene geçirdiler ki istesende bilinçli olamıyosun gerçi

grasdiyas

80+ Silver
daha kötüsü gelicek galiba

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Arda doğan
insanlar bilinçli değil ki, öyle bi düzene geçirdiler ki istesende bilinçli olamıyosun gerçi
Ama şuda var geçen askerdeki kuzenin yanına gittim albay geliyor bunlar ellerinde telefon kafada şapka yok selam yok öylece albay gitti askeriyedeki düzeni bile dağıtmaya çalışıyorlar bu sebepten ötürü askeriye'de seçtim hayatı subaylık sınavlarına gireceğim kara harp okulları kapandı TSK Erimeye Başladı Çünki Disiplin kalmadı

İkisi de birbirinden beceriksiz iki bakan umarım yerlerine daha liyakatlı , işini bilen kişiler gelir .
Ziya selçük iyiydi

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
yunusemre

- Fahrettin KOCA (Sağlık Bakanı)​

Sağlık sisteminde yaşanan sorunların üstesinden gelememesi henüz resmi açıklama gelmese de görevi bıraktığına kesin gözüyle bakılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başını yedi. Bakan Koca'nın Kızılcahamam Kampı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da müdahil olduğu bir tartışmaya girmesi ise deyim yerindeyse bardağı taşıran son damla oldu, ipler gerildi ve Bakan Koca eşyalarını toplayıp ayrıldı.​

- Yusuf TEKİN (Milli Eğitim Bakanı)​

BİLGİLENDİRME VİDEOSU

Alıntıyı görüntüle
alttakını bakan yapan sahısın ıstıfası lazım asıl.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
Ama şuda var geçen askerdeki kuzenin yanına gittim albay geliyor bunlar ellerinde telefon kafada şapka yok selam yok öylece albay gitti askeriyedeki düzeni bile dağıtmaya çalışıyorlar bu sebepten ötürü askeriye'de seçtim hayatı subaylık sınavlarına gireceğim kara harp okulları kapandı TSK Erimeye Başladı Çünki Disiplin kalmadı

Ziya selçük iyiydi
ülkeyi bok çukuruna çeviriyolar iyicene, kahvede çıkan dedikodular gerçek heralde

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Semih Boran

Hepsi öğrenciler okumasın diye ellerinden geleni yaptılar amerika veya başka.herhangi bir ülkede sağlık bakanı akademik bilginin sınırını yukarılara çekerken bizim bunlar sınavları çekti akademik bilgiden mahrum bıraktı bizleri bir dış ülkelerin lise düzeyinde öğrenmiş olduğu bilgilere bakalım.birde bizdekilere
Hak Birliği Hareketini destekleyin.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Arda doğan
ülkeyi bok çukuruna çeviriyolar iyicene, kahvede çıkan dedikodular gerçek heralde
Ama bizlerde sorumluluklarımızı bilmezsek daha beter duruma.gelir ve en kötüsü baştakilerin Dinlerinin Dahi Dünya Genelinde Sarsılmış ve iftiralanmış olması ben hayatımı askeriyeye atadım elimden geleni yapacağım ama mevlana bir başına dönse ne olacak

Top Bottom