Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,387
Hepsi öğrenciler okumasın diye ellerinden geleni yaptılar amerika veya başka.herhangi bir ülkede sağlık bakanı akademik bilginin sınırını yukarılara çekerken bizim bunlar sınavları çekti akademik bilgiden mahrum bıraktı bizleri bir dış ülkelerin lise düzeyinde öğrenmiş olduğu bilgilere bakalım.birde bizdekilerealttaki vasıfsızın tekiydi zaten.
insanlar bilinçli değil ki, öyle bi düzene geçirdiler ki istesende bilinçli olamıyosun gerçiBaşımızda büyük tehditler var ama ne yapacağız bilemiyorum ülkede demokrasi yokki el koyasın tek umut askeriye ve millet olarak kaldık
Ama şuda var geçen askerdeki kuzenin yanına gittim albay geliyor bunlar ellerinde telefon kafada şapka yok selam yok öylece albay gitti askeriyedeki düzeni bile dağıtmaya çalışıyorlar bu sebepten ötürü askeriye'de seçtim hayatı subaylık sınavlarına gireceğim kara harp okulları kapandı TSK Erimeye Başladı Çünki Disiplin kalmadıinsanlar bilinçli değil ki, öyle bi düzene geçirdiler ki istesende bilinçli olamıyosun gerçi
Ziya selçük iyiydiİkisi de birbirinden beceriksiz iki bakan umarım yerlerine daha liyakatlı , işini bilen kişiler gelir .
alttakını bakan yapan sahısın ıstıfası lazım asıl.- Fahrettin KOCA (Sağlık Bakanı)
Sağlık sisteminde yaşanan sorunların üstesinden gelememesi henüz resmi açıklama gelmese de görevi bıraktığına kesin gözüyle bakılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başını yedi. Bakan Koca'nın Kızılcahamam Kampı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da müdahil olduğu bir tartışmaya girmesi ise deyim yerindeyse bardağı taşıran son damla oldu, ipler gerildi ve Bakan Koca eşyalarını toplayıp ayrıldı.
- Yusuf TEKİN (Milli Eğitim Bakanı)
BİLGİLENDİRME VİDEOSU
Alıntıyı görüntüle
ülkeyi bok çukuruna çeviriyolar iyicene, kahvede çıkan dedikodular gerçek heraldeAma şuda var geçen askerdeki kuzenin yanına gittim albay geliyor bunlar ellerinde telefon kafada şapka yok selam yok öylece albay gitti askeriyedeki düzeni bile dağıtmaya çalışıyorlar bu sebepten ötürü askeriye'de seçtim hayatı subaylık sınavlarına gireceğim kara harp okulları kapandı TSK Erimeye Başladı Çünki Disiplin kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ziya selçük iyiydi
Hak Birliği Hareketini destekleyin.Başımızda büyük tehditler var ama ne yapacağız bilemiyorum ülkede demokrasi yokki el koyasın tek umut askeriye ve millet olarak kaldık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsi öğrenciler okumasın diye ellerinden geleni yaptılar amerika veya başka.herhangi bir ülkede sağlık bakanı akademik bilginin sınırını yukarılara çekerken bizim bunlar sınavları çekti akademik bilgiden mahrum bıraktı bizleri bir dış ülkelerin lise düzeyinde öğrenmiş olduğu bilgilere bakalım.birde bizdekilere
Ama bizlerde sorumluluklarımızı bilmezsek daha beter duruma.gelir ve en kötüsü baştakilerin Dinlerinin Dahi Dünya Genelinde Sarsılmış ve iftiralanmış olması ben hayatımı askeriyeye atadım elimden geleni yapacağım ama mevlana bir başına dönse ne olacakülkeyi bok çukuruna çeviriyolar iyicene, kahvede çıkan dedikodular gerçek heralde