Selamlar yeni bir bilgisyar satın aldım amd işlemci ve ekran kartına sahip sizce windows 10 mu kurmalıyım 11 veya pro modeli mi kurmalıyım 11 hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum şimdiden teşekkür ederim.
Yeni sistemler de artık 11 e geçilmeli. Su an 23h2 versiyonu var ve herhangi bir sıkıntı yok.Selamlar yeni bir bilgisyar satın aldım amd işlemci ve ekran kartına sahip sizce windows 10 mu kurmalıyım 11 veya pro modeli mi kurmalıyım 11 hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum şimdiden teşekkür ederim.
sistem özelliklerini yaz ona göre söyleyelimSelamlar yeni bir bilgisyar satın aldım amd işlemci ve ekran kartına sahip sizce windows 10 mu kurmalıyım 11 veya pro modeli mi kurmalıyım 11 hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum şimdiden teşekkür ederim.
windows 10 daha mantıklı windows 11 bazen sorun cıkyor bazı programlarda destek sorun oluyor senin tercihinSelamlar yeni bir bilgisyar satın aldım amd işlemci ve ekran kartına sahip sizce windows 10 mu kurmalıyım 11 veya pro modeli mi kurmalıyım 11 hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum şimdiden teşekkür ederim.
sistem özelliklerini yaz ona göre söyleyelim
Az ram kullanımı istiyorsan Win 10 çok ram kullanımı istiyorsan win 11 onun haricinde windows 11 in pek fazla eksi yönü yok ama bence win 10 hem görüntü hem oyun anlamında daha iyi.Alıntıyı görüntüle
ram,ssd,sıvı soğutucu yükseltmeleri yaptım ama sistem bu yani ekstra olarak iyleştirmelerim mevcut işlemci kartlar vs. aynı
w11 güzel. sistemin iyiyse tavsiye ederim. daha performanslı . yenilikçi olmak iyidir )Selamlar yeni bir bilgisyar satın aldım amd işlemci ve ekran kartına sahip sizce windows 10 mu kurmalıyım 11 veya pro modeli mi kurmalıyım 11 hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar yeni bir bilgisyar satın aldım amd işlemci ve ekran kartına sahip sizce windows 10 mu kurmalıyım 11 veya pro modeli mi kurmalıyım 11 hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum şimdiden teşekkür ederim.