Montaja geçince değişiyor ekran onaylamadan çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaç gündür montajda acabaMontaja geçince değişiyor ekran onaylamadan çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 gündür felan deli oldum bi gönderemedilerkaç gündür montajda acaba
haftasonuna denk gelmiştir, ben de aliexpressten z11 aldım sanırım aynı anda gelcek3 gündür felan deli oldum bi gönderemediler
sıstem alınmıyodu en son cpu sogutucu bıttıgı ıcınhttps://www.vatanbilgisayar.com/int...-xt-12gb-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Sistem alınır mı?, "Fiyatını hak ediyor mu? ve Başka sistem önerileriniz var mı?
Bende alıcam bunuda işlemci soğutucunun stoğu bi yenilenmedihttps://www.vatanbilgisayar.com/int...-xt-12gb-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Sistem alınır mı?, "Fiyatını hak ediyor mu? ve Başka sistem önerileriniz var mı?
ahahha z11 de aldım daha önce gelecek gibihaftasonuna denk gelmiştir, ben de aliexpressten z11 aldım sanırım aynı anda gelcek
Gelişme var mı geldi mi kargonuz ben 2 temmuzda sipariş verdim hala montaj aşamasında görünüyor aradığımda yoğunluk olduğunu söylüyorlar sizde durum nedir?Ben sipariş verdim de hala montaj aşamasında
Bence vatan çok fazla indirim yaptı ve yetisemiyor adamlar şuan çok büyük karmaşa vardırGelişme var mı geldi mi kargonuz ben 2 temmuzda sipariş verdim hala montaj aşamasında görünüyor aradığımda yoğunluk olduğunu söylüyorlar sizde durum nedir?
Hala montajda senin ki ne alemdeGelişme var mı geldi mi kargonuz ben 2 temmuzda sipariş verdim hala montaj aşamasında görünüyor aradığımda yoğunluk olduğunu söylüyorlar sizde durum nedir?
Kısa süreli indirimli bir ürünü almadımki uzun süre sitede var olan bir hazır sistemi satın aldım yoğunlarsa oraya 7 iş günü yazmamaları lazım 1 ay yazsınlar yazık insanlara 1 ay eve kitliyorlar sanki aliexpressden çinden ürün almış gibi oldukBence vatan çok fazla indirim yaptı ve yetisemiyor adamlar şuan çok büyük karmaşa vardır
Bugün kargoya vermişler telefonuma mesaj gelmedi sitesinden gördümHala montajda senin ki ne alemde