- Konu Sahibi Konu Sahibi
Desteğe yazarak %20 kupon alabiliyorsunuz onun dışında aktif kupon yokGeçen gün sepette %30 mu ne indirim olmuş yeniden indirim olacak mı, bilen var mı ?
Desteğe yazarak %20 kupon alabiliyorsunuz onun dışında aktif kupon yokGeçen gün sepette %30 mu ne indirim olmuş yeniden indirim olacak mı, bilen var mı ?
Ödediğin vergisi/ürün sayısı yapabilirler hocamTeslim edilen bir ürünü iade etmek istiyorum.Gümrük vergisini neye göre hesaplayıp iade edecekler acaba
24 haziran da aldim 2 temmuzdan beri gumrukte takılıyor. Toplamda 2 siparişim var 1 tanesinde 2 ürün 1 tanesinde 17 ürün varAynı durum bende de var 3 gündür gümrükte bekliyor toplamda 2 hafta olacak
Normal hocam. Gümrük işlemleri temuda yavaş. Kıyaslamak aşırı yanlış.24 Haziranda Temudan siparişim 12sinde geldi tam. 5 temmuzda aliexpressden verdiğim sipariş yarın teslim edilecek. 2 hafta fark var teslimat süresinde.
İş yapar gibi şuanda büyük olan versiyonu 500 tl diyo siz kaça almıştınız?bunu alıyorum öneririm
1 adet Masaüstü Kablosu Düzenleyici Bilgisayar Masa Altı - Temu Türkiye
1 adet Masaüstü Kablosu Düzenleyici Bilgisayar Masa Altı Kablosu Ağı Soketi Depolama Rafı Ayarlanabilir Tel Yönetimi Aracı Deliksiz Kablosuz Yönetim Kutusu Depolama Kolay ve Pratik ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve Office & School Supplies hakkındaki...www.temu.com
Oh maşallahYine yükseltmişler
Yetmez 5k yapsınlar. Anca ozaman yasal sınır sayesinde alamayızYine yükseltmişler
Ne yazmalıyım hocam tam olarakDesteğe yazarak %20 kupon alabiliyorsunuz onun dışında aktif kupon yok
Genel olarak bi pahalılık göremedim hocam ürünler hoşunuza gittiyse alabilirsiniz3.5k Alınır mi
Ekonomi hocam.. yapacak bir şey yok. Konuyu güncellemeye sürekli devam edeceğim ben inşallahHayat BİTTİ Min Sipariş Tutarı 2000 olmuş dünden beri sepeti mim 1000 yapıcam diye uğraştım durdum şimdi bir şey alamıycam