Neler Yeni

Ryzen 5 5600 rampage aqua 120 sıvı soğutma

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,654
İsim
Emre siyah
İade yoktur sanırım ama alırken baya üstünde durdum soğutma konusunun her ihtimalde soğutur dedi teknisyen kafama göre taktırmadım yani
kafana göre olmuş o bir tık hadi tamam ona okey kasa ve psuya baktın mı sistemi alırken markaları neydi?

bekodayı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
bekir yıldırım
kafana göre olmuş o bir tık hadi tamam ona okey kasa ve psuya baktın mı sistemi alırken markaları neydi?
Zalman s4 plus
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zotac 4060
Ryzen 5600
Gskill 8x2 3200 MHz ram
1 tb ssd
Asrock b550m Anakart

Son düzenleme:

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,654
İsim
Emre siyah

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Murat Cemal
arkadaşın paylaştığı thermalright marka kule tipi 240'lık sıvı soğutmalarla kapışıyor, sen otur hesap et

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,654
İsim
Emre siyah
Kral sen niye beni azarlıyon tamam özür dilerim yanlış dizdiğim için ya 26k verdim
azarlama yok be yanlış anladın sen iyiliğin için. bir tık pahalıya gelmiş haberin olsun.

bekodayı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
bekir yıldırım
arkadaşın paylaştığı thermalright marka kule tipi 240'lık sıvı soğutmalarla kapışıyor, sen otur hesap et

azarlama yok be yanlış anladın sen iyiliğin için. bir tık pahalıya gelmiş haberin olsun.
Eyvallah hocam ilerde değişiriz yine bu bana baya yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

sakın alma para israfı olur senin için
Zaten aşırı kullanamıycam işten dolayı

dark.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bora Aydın
120lik sıvı soğutmalarda verim alabilen çok nadirdir. o da en en en düşük işlemcide yani. benden tavsiye 120lik sıvı soğutma diye birşeyi muazzam bir teknolojik değişiklik yapılmadığı müddetçe marka model farketmeksizin hayatınızdan çıkarın.
zaten videolarınızı izleyen anlar;)

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Murat Cemal
Eyvallah hocam ilerde değişiriz yine bu bana baya yeter
bence baya baya yetmez, inşallah sıvı kaçırmaz ya da 1 sene sonra pompası bozulmaz. çoğu 240'lık sıvı soğutma bile dandikken bu soğutucunun kaliteli olduğunu nasıl düşünüyorsunuz anlamadım. bu tarz ürünlerin sadece adı var"sıvı soğutma". imkan varsa iade ya da değişim yapılmalı ya da fiyatı çok makulse göz yumulmalı. onun dışında hayırlı değil geçmiş olsun

bekodayı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
bekir yıldırım
bence baya baya yetmez, inşallah sıvı kaçırmaz ya da 1 sene sonra pompası bozulmaz. çoğu 240'lık sıvı soğutma bile dandikken bu soğutucunun kaliteli olduğunu nasıl düşünüyorsunuz anlamadım. bu tarz ürünlerin sadece adı var"sıvı soğutma". imkan varsa iade ya da değişim yapılmalı ya da fiyatı çok makulse göz yumulmalı. onun dışında hayırlı değil geçmiş olsun
Kaliteli diyen yok ki zaten olmazsa kendim kule tipi alır takarım çok zor bişey değil yarın dener sonuçlarını atarım zaten kimsenin bende dahil ürünün soğutma performansı hakkında bilgisi yok yorumlar sadece markaya bi durun deneyelim görelim ortam gerilmesin

Top Bottom