Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Vade Farksız Taksitle Prime Amazon Kampanyası 🔥🔥🔥

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Arda

Butcher

80+
fab ile future arasında çok fark var mı
Kesinlikle fiyat farkında değecek bir fark var, FAB biraz daha fiyat performans dediğimiz türden bir ürün. Alt mekanizması ve kolçakları fiyatına göre uygun ama 100kg ve üstüyseniz kesinlikle Future. 190cm 100kg olarak Future beni daha çok tatmin etti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Talha Açıkgöz
fame serisi nasıl görünüş açısından çok hoşuma gitti fiyatıda iyi gibi

Butcher

80+
Çok oyuncu koltuğu tecrube ettim aslında xdrive alacaktım ama 3 taksit yerine 6 taksit daha cazip geldi ve asıl alma sebebim hawk hiç kullanmamıştım deneyimlemek istiyorum belki bi rehber yaparım.
Aynı şekilde bir çok koltuk denemiş biri olarak arkadaşım sayesinde Hawk tercihim oldu iyi ki tercih etmişim dediğim ürünlerden birisidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fame serisi nasıl görünüş açısından çok hoşuma gitti fiyatıda iyi gibi
Ben Fame sığmadım bana uyumlu değil :ROFLMAO: Rahatlık olarak oturak kısmı daha dolgun Future eş değer ama dediğim gibi biraz daha zayıf insanlar için tercih edilebilir.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Sercan SAYİT
Fab serisinden uzak durun. Future Coal kullanıyorum çok kaliteli ama arkadaşımın internet cafesinde Fab serisi var bildiğin giriş seviyesi herhangi bir markadan farkı yok. Future Coal ile Exvega Andromeda aynı kalite segmentinde.

Butcher

80+
Fab serisinden uzak durun. Future Coal kullanıyorum çok kaliteli ama arkadaşımın internet cafesinde Fab serisi var bildiğin giriş seviyesi herhangi bir markadan farkı yok. Future Coal ile Exvega Andromeda aynı kalite segmentinde.
Bütün markaların İstanbul bayilerine gittim, Andromeda ve Kasırga aynı ayarda ürünler. Future serisi alt mekanizma ve kolçaklar olarak bence daha üst seviye

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,325
İsim
Kaan
6 taksit vade farksız iyi denk geldi, kardeşime lazımdı, bir tane Future çektim bakalım umarım memnun kalırız, post ve kullanıcı tecrubelerin için teşekkürler.
şu future'ın linkini atar mısınız rica etsem ben yazdım ama çıkmadı

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Deniz Bey
maximum karta özel 9 taksit diğer kartlar 6 taksit vade farksız

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Deniz Bey

bumu bahsettiğiniz iyi olan

Butcher

80+
Future serisi diye geçiyor evet, sadece renk farkları var geri kalan bütün bileşenleri aynı diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel duruyo keşke param olduğu zaman denk gelseydi şu indirim taksit şeyi.
Pazaryerlerini takip etmek gerek illaki denk gelir 😇

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,004,127
Üyeler
159,106
Son üye
Genzo6828
Top Bottom