Neler Yeni

ABD'NİN GİZLİ 6. NESİL UÇAĞI YOLDA

Starlex

80+ Silver
Amerika Birleşik Devletleri, F-22’lerin yerini alacak 6. nesil Next Generation Air Domance programını duyurdu.
images (34).jpeg

(İsmi FA-XX olan 6. Nesil hava savunma uçağı konsepti)
NGAD projesinin ihale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte önümüzdeki yıllarda seri üretime geçmesi beklenirken, sistem 5. nesil savaş uçağı F-22 Raptor‘ın yerini alacak. 2023 yılında Northrop Grumman’ın NGAD ihalesinden çekildiğini duyurmasıyla birlikte, sistemin yükleniciliğini kimin üstleneceği merak konusu olmuştu. Lockheed Martin ve Boeing, 6. nesil savaş uçağı olarak tanımlanan NGAD için favori konumunda bulunuyorlar.
Planlamalara göre; NGAD, ABD Hava Kuvvetleri’ndeki artan işletme maliyetlerinin düşürülmesinin yanı sıra, operasyonel anlamda da ciddi bir güç katacak. Ancak yine de NGAD’ın üretim maliyetlerinin planlamalara göre F-35’in üç katı olması muhtemel. Ayrıca geçen günlerde Abd proje için 1 milyar doları gözden çıkarmış durumda.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Donald
olsa nolur savaştırcak askerileri yok sadece ticari amaçlı olarak üretilecek bence

Starlex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olsa nolur savaştırcak askerileri yok sadece ticari amaçlı olarak üretilecek bence
Zannetmiyorum o sorun paralı askerler ile çözülür f22 yi kimseye satmadıkları gibi bunuda satmazlar çünki f22 nin yerini alacak ve 6. Nesil bir uçak olacak

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Donald
Zannetmiyorum o sorun paralı askerler ile çözülür f22 yi kimseye satmadıkları gibi bunuda satmazlar çünki f22 nin yerini alacak ve 6. Nesil bir uçak olacak
paralı asker asla normal asker gibi olamaz

amerika ordusunun çoğunluğu vatandaşlık alma veya belirli ayrıcalıklardan yararlanmak için orduda
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa teknolojisi ile amerika savaşta her ülkeyi devirir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,649
Üyeler
159,653
Son üye
Quaaa
Top Bottom