Ben soğutucuyu bile kullanamadım ki anakarta sığmadıkullanabildin mi hocam benim ki çöpe gitti
b450m s2h benim rahat sığdıBen soğutucuyu bile kullanamadım ki anakarta sığmadı
Tf7 mi çıktı hocam macun içinden eğer oysa bütün thermalright soğutucular'da o var sanırım kuru gibi duruyor ama kullanılır şuan o macunla kullandığım sıvı var sorun yok sağlam macunAynen macun bana da garip gelmişti kurumuş gibiydi sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok uğraştım ama olmadı, ekran kartını takmak imkansız eski küçük işlemci soğutucuyu geri taktım mecburen
Senin anakartın cpu-pcie mesafesi çok iyiymiş ya bendeki berbat arada uçurum varmışb450m s2h benim rahat sığdı
Bu çıktı da benim sorunum macun değil zaten soğutucu sığmadıTf7 mi çıktı hocam macun içinden eğer oysa bütün thermalright soğutucular'da o var sanırım kuru gibi duruyor ama kullanılır şuan o macunla kullandığım sıvı var sorun yok sağlam macun
Kontrol etseydiniz ölçüleri keşke mATX anakartları bu yüzden sevmiyorumSenin anakartın cpu-pcie mesafesi çok iyiymiş ya bendeki berbat arada uçurum varmış
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu çıktı da benim sorunum macun değil zaten soğutucu sığmadı
Usta h610m - k d4 goat V3 deki anakart buna olurmu acabaKontrol etseydiniz ölçüleri keşke mATX anakartları bu yüzden sevmiyorum
Kasa yüksekliğini kontrol etmiştim ama ekran kartı yüzünden sığmayacağı hiç aklıma gelmemiştiKontrol etseydiniz ölçüleri keşke mATX anakartları bu yüzden sevmiyorum
Usta h610m - k d4 goat V3 deki anakart buna olurmu acaba
id cooling 214 xt sıgıyor hatta 2-4 cm arası arada boşluk oluyordu o anakartta sıgması lazımUsta h610m - k d4 goat V3 deki anakart buna olurmu acaba
Ölçülere nasıl bakaliriz usta uyarmi uymazmi, teşekkür ederim yorumun içinde. Hiç kullanan yokmu forumda anlamadımid cooling 214 xt sıgıyor hatta 2-4 cm arası arada boşluk oluyordu o anakartta sıgması lazım
https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...2b-s-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ burdan bakabilirsin ölçülereÖlçülere nasıl bakaliriz usta uyarmi uymazmi, teşekkür ederim yorumun içinde. Hiç kullanan yokmu forumda anlamadım
Olurmu sence reis bu anakarta arkadaşın anakarta olmamış o yüzden sorayim dedimhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3849...2b-s-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ burdan bakabilirsin ölçülere
Yorumlarda kiOlurmu sence reis bu anakarta arkadaşın anakarta olmamış o yüzden sorayim dedim