The GodFather
80+ Silver
Brodır ben kötü dediğimi göremiyorum nerde yazmışımKusurli geldi diye ürün kötüm oluyor bu ne mantık father
Brodır ben kötü dediğimi göremiyorum nerde yazmışımKusurli geldi diye ürün kötüm oluyor bu ne mantık father
Bende bu monitöre bakıyordum TR de sadece incehesap satıyor acaba Philips Türkiye garantisi var mı yoksa distribütör garantili mi?Ulan 7.5 du 8.799 olmuş tüh be
https://www.incehesap.com/philips-e...m&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel
Bu fiyata 180hz üzerine va panel üzerine monster gibi cöp bir marka ürüne 7000 tl vericeğinize 240 hz ips panel samsung g4 e 6000 verin daha iyi bu ne boyleMonster Aryond A32 V2 180 Hz Oyuncu Monitörü
İthalatçı garantili Marka: Arena Bilgisayar (fiyat artmadan alacaktın dostum.)Bende bu monitöre bakıyordum TR de sadece incehesap satıyor acaba Philips Türkiye garantisi var mı yoksa distribütör garantili mi?
İthalatçı garantili de sorun olursa çok uğraştırıyor Bro. Amazon un kendi sattığı ürünlere yöneleceğim sonrasında uğraşmamak için nasipİthalatçı garantili Marka: Arena Bilgisayar (fiyat artmadan alacaktın dostum.)