Neler Yeni

sevgilime lego alcam ne alayım

bunlar da güzel ama maalesef bende mrka takıntısı var. ileride alırım ama orijinal pandora alırım mantığım var
dayı alt tarafı bileklik zamanla charm eklersin. bence 2k verebiliyosan orijinal bilekliğini al zamanla charm eklersin. mesela her doğum gününde 2 charm mükemmel hediye olur. yani ben öyle yapmayı düşünüyorum. bir bilekliğe 10-14 tna charm sığar. bu da demek oluyor ki 6 sene doğum günü hediyesi hazır

Pukiina

80+ Bronze
sevgilimin doğum günü var ve lego almak istiyorum ne alabilirim tavsiyeleriniz var mı?
prime indiriminde kır çiçeği buketi alcaktım ama parayı anca ayarlayabildim şimdi de indirim bittiği için alamıyorum. başka be tavsiye edersiniz

Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bu üçünü alayım diyorum
öncelikle pembe olan ve kırmızı gül olandan birini alabilirsin hepsine gerek yok yanına da çiçek sepetinde 100 dilde seni seviyorum kolyesi var buraya link bırakayım
onu alabilirsin ya da bu çiçeklerden birini alıp şunu da alabilirsin daha romantik olsun dersen

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Lotus olan güzel. Benim hatunla her ay böyle bir tane alıp yapıyoruz. Çok keyifli oluyor ve güzel anılar biriktiriyoruz. Arada küçük sürprizler yapmak için şu ozmonun yumurtaları varya onlardan alabilirsin. Oyuncakları bi işe yaramıyor ama benim vitrinde bile 8 tane oyuncak var sen düşün :d Kinder alma onun oyuncakları dandik. Toybox alabilirsin petrollerde saıtlıyor 3'lü onlar da güzel. Benden birkaç taktik... Tabi benim hatun seviyor böyle şeyleri. Yerden taş alıp versem mutlu oluyor.
Herkese bol şans!

charliechaplin

80+ Bronze

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,487
İsim
Mert Can Ergün
Sevgilin lego seviyor mu

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
sever diye düşündüm ama bence şuan gerçek çiçek+kolye daha mantıklı gibi feliyo çünkü cidden çok küçükler ve pahalılar da
Peluş oyuncak alabilirsin küçük olanlardan 200-300 arası fiyatı var. Verirken kendi parfümünden bolca sık üstüne. Ben büyük yastık gibi peluş aldım. Bu sıcakta onla beraber uyuyor. Kolye alacaksan ince zincirli alma. Kopuyor :) Nerden biliyosun diye sorma.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Can Geri
Peluş oyuncak alabilirsin küçük olanlardan 200-300 arası fiyatı var. Verirken kendi parfümünden bolca sık üstüne. Ben büyük yastık gibi peluş aldım. Bu sıcakta onla beraber uyuyor. Kolye alacaksan ince zincirli alma. Kopuyor :) Nerden biliyosun diye sorma.
peluş oyuncağı eve sokması çooook zor çünkü ailesi falan bilmiyor(abisi biliyo-annesi az çok) yukarıda attığım anka kolyesini almayı düşünüyorum ama ince gibi sizce o da kopar mı? zarif duruyor diye o tarz istedim.

Starlex

80+ Silver

Mert

80+ Silver
Düşük bütçede gül, daha yüksek bütçede orkide en iyi seçimler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
yağzel arat
sevgilimin doğum günü var ve lego almak istiyorum ne alabilirim tavsiyeleriniz var mı?
prime indiriminde kır çiçeği buketi alcaktım ama parayı anca ayarlayabildim şimdi de indirim bittiği için alamıyorum. başka be tavsiye edersiniz

ben bu üçünü alayım diyorum
knk bence sürekli yanında taşıyacağı şeyleri sürekli gözünün önünde duracak şey al mesela saat en basiti baktıkça sürekli seni hatırlasın yada bir parfüm kokladıkça seni hatırlasın yada bir ayakkabı

knk bence sürekli yanında taşıyacağı şeyleri sürekli gözünün önünde duracak şey al mesela saat en basiti baktıkça sürekli seni hatırlasın yada bir parfüm kokladıkça seni hatırlasın yada bir ayakkabı

knk bence sürekli yanında taşıyacağı şeyleri sürekli gözünün önünde druacağı şey al ki baktıkça seni hatırlasın mesela bir parfüm ve çiçek olabilir lego çiçek düşünmen çok iyi en azından solmıyacak sürekli saklıyacağı bir şey olur

Top Bottom