Şahin28
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 32
- İsim
- Şahin
- Bütçe
- 1000
FPS oyunları oynuyorum. Control özelliği ön planda dikişli kenar mümkünse 90x40 ve üzeri mouse pad arıyorum beğendiğim bazı modeller aşağıdadır. (Klasse markasının ilk 2 linki %80 Control diğeri %50 Control) diğerlerini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
HyperX Pulsefire Mat Cloth Oyuncu Mousepad Xl Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Pulsefire Mat Cloth Oyuncu Mousepad Xl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Glorious XXL Extended Original GLRG-XXL Kumaş Siyah Gaming Mousepad - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
KlasseGear Lets Dream G-sr Unique Control 450x450x4mm Xsoft Base E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KlasseGear Lets Dream G-sr Unique Control 450x450x4mm Xsoft Base E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
KlasseGear Black G-sr Unique Control 450x450x4mm Xsoft Base E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KlasseGear Black G-sr Unique Control 450x450x4mm Xsoft Base E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
KlasseGear Tiger Taiga V2 Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KlasseGear Tiger Taiga V2 Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com