o zaman suan 7800x3d alsam da cok kaybım olmaz gibiFiyatlar belli değil "sızdırmalar" doğruysa 7800x3d ile aynı fiyata yakın olacak en pahalısı. Oyun açısından I9 14900'den üstün ama 7800x3d'den düşük performansı olacak. Ama diğer kategorilerde daha iyi olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ÖzalınGözlüğü neden üzgün emoji attın? Fiyatlar uygun geldi bana, performansı I9 14900'den yüksek ama fiyatı çok daha uygun (sızdırma doğruysa)
Fiyatlar uygunda, şu şey aklıma takıldı.Fiyatlar belli değil "sızdırmalar" doğruysa 7800x3d ile aynı fiyata yakın olacak en pahalısı. Oyun açısından I9 14900'den üstün ama 7800x3d'den düşük performansı olacak. Ama diğer kategorilerde daha iyi olacak.
@ÖzalınGözlüğü neden üzgün emoji attın? Fiyatlar uygun geldi bana, performansı I9 14900'den yüksek ama fiyatı çok daha uygun (sızdırma doğruysa)
Ertelendi31 temmuz yazıyor bazı kaynaklarda bakalım neler olacak.
Oyun içinse olmaz zaten ikiside AM5 soket çok istersen değiştirirsino zaman suan 7800x3d alsam da cok kaybım olmaz gibi
Öhm öhm... 32 buçuktu en son baktığımdaFiyatlar uygunda, şu şey aklıma takıldı.Alıntıyı görüntüle
dogru dıyorsun. ben alıp kacayım. yarın fıyatlar ne olur bellı degılErtelendi
Oyun içinse olmaz zaten ikiside AM5 soket çok istersen değiştirirsin
Öhm öhm... 32,5tu en son baktığımda