Bu fiyata sıfır almaktansa mt 25 çek keyfine bak.Arkadaslar 100cc 125cc motor kullandim . Yeni motora gecicem yas 19 . Izmir de uni okuyacagim.A2 ehliyet alacagim yakinda.
Sıfır olmasını istiyorum . Önerilerinizi bekliyorum
Hocam 2.el alma ihtimalim yok. Babam 2.ele çok karsi çıkıyor aldırmaz. O yüzden lütfen sıfır tavsiyeBu fiyata sıfır almaktansa mt 25 çek keyfine bak.
mt25den uzak durun diyip 250sr önermekte hiç mantıklı değil. 10 bin kmde mt25 gayet güzel olabilirdi.MT-25 vb motorlardan uzak durun. Türkiye'de düzgün kullanan birisini görmedim. CF Moto bakabilirsin. 250SR güzel bir tercih olabilir.
fiyat son mu taksitle ve 200 bandına çıkarmaz mı?Hocam 2.el alma ihtimalim yok. Babam 2.ele çok karsi çıkıyor aldırmaz. O yüzden lütfen sıfır tavsiye
Hocam 200 için de tavsiyeni alabilirim ama çok zor. Naked olabilir ağırlıklı şehir içi kullanacağımmt25den uzak durun diyip 250sr önermekte hiç mantıklı değil. 10 bin kmde mt25 gayet güzel olabilirdi.
fiyat son mu taksitle ve 200 bandına çıkarmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve hangi tarz istiyorsun? Naked supersport cross chopper vs vs?
Hocam 7k 8k . Olur Hocam neden olmasındaha önce ki düşük cc motorlarda kaç km tecrüben oldu? 250 cc mi istiyorsun üstü de olur mu?
Yaşlıların inat Hocam yapcak bir şey yok.ikinci el i kabul etse ne seçenekler var... bu 0 alma merakınıda anlamıyorum
Dominar 400 hem parça hem yakıt ekonomisi hem sürüş kolaylığı hem tork ve hız gibi bir çok açıdan tatminkar bir motor fiyatına göre.Hocam 7k 8k . Olur Hocam neden olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaşlıların inat Hocam yapcak bir şey yok.
Teşekkürler listeye aldım. Peki pulsar F250 Hakkında ne düşünüyorsunuzDominar 400 hem parça hem yakıt ekonomisi hem sürüş kolaylığı hem tork ve hız gibi bir çok açıdan tatminkar bir motor fiyatına göre.
Pulsar yani. 250cc makina bir zmandan sonra 125 cc gibi hissettirmeye devam ediyor hemen değiştirme isteği uyandırıyor. 400lük bir makinaya alışman da hemen hemen 250ler ile benzer süreyi gerektirecek hem de daha uzun vadeli kullanacaksınTeşekkürler listeye aldım. Peki pulsar F250 Hakkında ne düşünüyorsunuz