Einstein
80+ Platinum
Dahası
Normalde kopmalar ne sıklıkta oluyordu?Peki, ne kadar beklemeliyim? 24 saat? 3 - 5 gün?
Normalde kopmalar ne sıklıkta oluyordu?Peki, ne kadar beklemeliyim? 24 saat? 3 - 5 gün?
Son 1 haftadır neredeyse her gün, günde 6 7 kez civarı.Normalde kopmalar ne sıklıkta oluyordu?
Tamam sen 24 saat kopma olacakmı diye bak bakalım.Son 1 haftadır neredeyse her gün, günde 6 7 kez civarı.
Koptu. Her zaman olduğu gibi önce ping yükseliyor, ardından kopuyor.Tamam sen 24 saat kopma olacakmı diye bak bakalım.
snr margini 10 db yapıp denermisin?Koptu. Her zaman olduğu gibi önce ping yükseliyor, ardından kopuyor.
Hocam bağlantıyı iç tesisattan söküp yeni bir kabloyla dıştan çeksek sorun çözülür mü acaba? Çünkü çok can sıkmaya başladı. Arkadaşlarla dereceli maç giriyorum, girdiğime pişman oluyorum, oynayamıyorum sürekli ya pingim var ya da internet kopuyor.snr margini 10 db yapıp denermisin?
olabilir sen sıfırdan kablo çek hocam.Hocam bağlantıyı iç tesisattan söküp yeni bir kabloyla dıştan çeksek sorun çözülür mü acaba? Çünkü çok can sıkmaya başladı. Arkadaşlarla dereceli maç giriyorum, girdiğime pişman oluyorum, oynayamıyorum sürekli ya pingim var ya da internet kopuyor.
Peki tek başıma evde yapabileceğim bir iş mi? Yoksa bu işi bilen birisini parayla tutmak mı gerekiyor? Ben sadece kablo alsam yapabilir miyim? İsteğe bağlı olarak 1 2 arkadaşımı daha çağırabilirim yardım için, usta tarzı bir şey gerekmiyorsa eğerolabilir sen sıfırdan kablo çek hocam.
yani zor bir şey değil hocam yapabilirsin.Peki tek başıma evde yapabileceğim bir iş mi? Yoksa bu işi bilen birisini parayla tutmak mı gerekiyor? Ben sadece kablo alsam yapabilir miyim? İsteğe bağlı olarak 1 2 arkadaşımı daha çağırabilirim yardım için, usta tarzı bir şey gerekmiyorsa eğer
Hocam önerebileceğiniz bir cat6 kablo linki paylaşır mısınız? Ben internetten aratıyorum ama ethernet kablosu çıkıyor, onlar oluyor mu ki? Bir bilgim yok benim bu yüzden size sormak istedim. Bana yaklaşık 40 - 50 metre kadar lazımyani zor bir şey değil hocam yapabilirsin.
Hocam Cat6 alıp elektrikçiye her iki ucunada rj11 çaktırıp kabloyu öyle çek.Hocam önerebileceğiniz bir cat6 kablo linki paylaşır mısınız? Ben internetten aratıyorum ama ethernet kablosu çıkıyor, onlar oluyor mu ki? Bir bilgim yok benim bu yüzden size sormak istedim. Bana yaklaşık 40 - 50 metre kadar lazım
Tamamdır, teşekkürler.Hocam Cat6 alıp elektrikçiye her iki ucunada rj11 çaktırıp kabloyu öyle çek.