Google da takılmak için arada belki oyun için neden almazsın meselane için kullanacağına bağlı ama ben olsam almazdım.
bu fiyata 2.elde daha iyi bir pc toplayabilirsin de ondan. en iyi ihtimal am4 rx580li bi sistem toplarsın en kötü ihtimal yine am4 apu bir sistem toplarsın yine bundan iyi olur hemde ileriye dönük olur.Google da takılmak için arada belki oyun için neden almazsın mesela
5k ya r5 5500 sistem varmı ben bulamadım5k ya r5 5500 lü falan bi set alabilirsin hocam ramide yetersiz gerek yok bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
7.nesil olmasıda biraz kötü.
Anakart / İşlemci / Ram Set Mi Bakıyorsun ?5k ya r5 5500 sistem varmı ben bulamadım
Evet kasalı şekilde bakıyorumAnakart / İşlemci / Ram Set Mi Bakıyorsun ?
Ya da kasa olmasada olur elimde eski kasa var içinde de 450w lık psu var onu kullana bilirimAnakart / İşlemci / Ram Set Mi Bakıyorsun ?
Anakart , İşlemci , Ram , Kasa , Power 5K'ya Biraz Zor 5500 Set İstiyorsan .Evet kasalı şekilde bakıyorum
5K'ya Anakart , İşlemci , Ram Set Bulabilirim Sana Çevremde .Evet kasalı şekilde bakıyorum
Ya da kasa olmasada olur elimde eski kasa var içinde de 450w lık psu var onu kullana bilirim
Tamam olurAnakart , İşlemci , Ram , Kasa , Power 5K'ya Biraz Zor 5500 Set İstiyorsan .
5K'ya Anakart , İşlemci , Ram Set Bulabilirim Sana Çevremde .
Tamam olur
Tamamdır hocamfacebookta modart pc ailesi alım satım grubu var oraya 5k bütçem var anakart ram işlemci önerisi yaz sana yardımcı olurlar elden alırsın bilgisayarcılar var. illaki alırsın yani hocam.