332merek
80+ Bronze
@ErenMaiky gülme at
Hakkuş baba TR nın en iyi donanım kanalı.gov üniversitesi bilgisayar mühendisliği
Everest PSU yaşam tarzıdır babbaaa
Everest PSU yaşam tarzıdır babbaaa
Haqquş baba üniyi bu kadar aşagılamayın kardeşim ben gidiyorum güncel olarak bu pcyi kullanıyoruz , pc buz gibi çalışıyor
DEĞİŞTİR LAN O ZAMAN? Allah Allah ne lsuymuş arkadaş. Bu paraya alacak sistem kalmamış bana diyor PSU bomba hhahahahahBoş paket Taliant gibi sistem olmuş Kısılabilecek her yerden kısmışlar Performansı unutan fyat sistemi olmuş.
Bir de PSU yu gördünce aklıma şu geldi
kral yorumlara bak o videonunHaqquş baba üniyi bu kadar aşagılamayın kardeşim ben gidiyorum güncel olarak bu pcyi kullanıyoruz , pc buz gibi çalışıyor
nice greek pcHAKKUŞ BABA GOAT YAW VE BİRAZ DAHA "EVEREST PSU " ŞEKLİNDE YORUM GELİRSE GAMEPOWER PSU KONUSUNDA RAGE AÇMIŞ ABDULLAH ABİ MODUNA GİRİCEM
HAQQUS-GEN XXI / i3-12100F / RADEON RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN XXI / i3-12100F / RADEON RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
(PSU yu 700W fsp yaparsaniz hem RTX 5000 çıkınca vs. UPGRADE'İN BABASINI bile yaparsınız, hem de daha klaiteli bir osunuz olur)