Kasa yine iyi birçok özelliği var düz bir kasa değil klavye hakkında haklı olabilirsin mouse elime tam oturuyor o yüzden değiştirmeyide düşünmem zaten sıfırı 1.2k gibi bir fiyat yine kaliteli yani sırf yeni model kasa olsun önünde 3 tane rgb olsun diyede birçok özellikten mahrum olamamKasa değişmeli klavye mouse değişmeli kısaca her şey leş ne yapsan adam olmaz o pc
Ne öneririsinestetiklik falan yok -
Rgb dediğimi hatırlamıyorum rgbli kasa disko topudur sen hiç son model arabada kolon gördünmü tofaşa kartala yaparlarKasa yine iyi birçok özelliği var düz bir kasa değil klavye hakkında haklısın mouse elime tam oturuyor o yüzden değiştirmeyide düşünmem zaten sıfırı 1.2k gibi bir fiyat yine kaliteli yani sırf yeni model olsun önünde 3 tane rgb olsun diyede birçok özellikten mahrum olamam
Peki ne tür kasa alayım şuan ki kasada kendinden sıvı soğutma sistemi var? Ne önerisin daha iyi gözükmesi bakımından?Rgb dediğimi hatırlamıyorum rgbli kasa disko topudur sen hiç son model arabada kolon gördünmü tofaşa kartala yaparlar
(Kasanın kendi sıvı soğutucusu, full tower)Rgb dediğimi hatırlamıyorum rgbli kasa disko topudur sen hiç son model arabada kolon gördünmü tofaşa kartala yaparlar
Bu arada gtx 970 yerine rx5600 düşünüyorum veya 1660ti işlemci olarak r5 3600x yapacağım önerilerinizi bekliyorumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ekstra olarak monitör yenilenecek mousepad de değişecek sizce bu hali ile ?/10 ve daha özel fantastik bakanın bir daha bakacağı ne eklenebilir?
Doğru monitör biraz öyle gösteriyor ama kasa normal ofis bilgisayarı değil zaten toptan yenilik yapacağım içinde sizden öneri istiyorum hatta şimdi arkasında ne kadar watt harcadığını lcd panelde gösteren psu da alacağımDüz ofis PC si sırf görüntü için gereksiz şeyler almayın
Aydınlatma ve Led ışık eklenebilir hocam. Bir raf üzerine ufak dokunuş obje figür vs ekleyerek biraz da alanı daha hoş hale getirirsen. Söylediklerin de gelirse daha iyi olabilir. Şuan için tek puanı kırdığım yer kasa. Kasa seçimin eğer resimdeki gibiyse pek hoş değil hocam. Fanlarında havanın daha rahat dolaşabileceği bir seçim yapabilseydiniz ve içine de hoş ufak bir kaç dokunuş harika olabilirdi diye düşünüyorum.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ekstra olarak monitör yenilenecek mousepad de değişecek sizce bu hali ile ?/10 ve daha özel fantastik bakanın bir daha bakacağı ne eklenebilir?
Önerilerin için teşekkür ederim yapmayı düşüneceğim kasaya gelirsek biraz eski duruyor geneli fark etmiş zaten ama ayıran bir özelliği var kendinden sıvı soğutmalı zor bulunan kasa yoksa tercihim raidmax veya lian li nin kasalarından olurdu alırkende iyi fiyattan aldım zaten ebay de 460 dolara satılıyor bulursam lian li pc6010 kasasını alacağım dünyanın en özel bilgisayar kasalarından biri oda, lian li aquarium case yazarsanızda bulabilirsiniz öneriniz için yeniden teşekkür ederimAydınlatma ve Led ışık eklenebilir hocam. Bir raf üzerine ufak dokunuş obje figür vs ekleyerek biraz da alanı daha hoş hale getirirsen. Söylediklerin de gelirse daha iyi olabilir. Şuan için tek puanı kırdığım yer kasa. Kasa seçimin eğer resimdeki gibiyse pek hoş değil hocam. Fanlarında havanın daha rahat dolaşabileceği bir seçim yapabilseydiniz ve içine de hoş ufak bir kaç dokunuş harika olabilirdi diye düşünüyorum.
Rica ederim hocam sadece biraz puanı kasadan kırdım içi görünen hava akışı hoş bir kasa olabilirdi sıvı soğutması led sıvı soğutmayın alışkanlığı vs görülse harika olurdu ama dediğim gibi öyle olmasa bile harika bir Led Aydınlatma havası raf objeler vs eklerseniz harika bir odaya dönebilir. Ve lede gelmişken aklıma şimdi geldi. Şu televizyonların renk geçişine göre renk değiştiren ledler bunlara uyum sağlar mı bilemiyorum ama o tarz bişey eğer uyum sağlarsa o bile harika olabilir.Önerilerin için teşekkür ederim yapmayı düşüneceğim kasaya gelirsek biraz eski duruyor geneli fark etmiş zaten ama ayıran bir özelliği var kendinden sıvı soğutmalı zor bulunan kasa yoksa tercihim raidmax veya lian li nin kasalarından olurdu alırkende iyi fiyattan aldım zaten ebay de 460 dolara satılıyor bulursam lian li pc6010 kasasını alacağım dünyanın en özel bilgisayar kasalarından biri oda, lian li aquarium case yazarsanızda bulabilirsiniz öneriniz için yeniden teşekkür ederim