3000 serisi alma bence işlemciyi. 5000 serisi yapabilirsin. 5600 flnDoğru monitör biraz öyle gösteriyor ama kasa normal ofis bilgisayarı değil zaten toptan yenilik yapacağım içinde sizden öneri istiyorum hatta şimdi arkasında ne kadar watt harcadığını lcd panelde gösteren psu da alacağım
Ekipman sana yetiyorsa ve oyunculuğunu kötü etkilemiyorsa değiştirmene gerek yok. Ama pc için sorunsuz bir şey istiyorsan işlemci 5000 serisi, ekran kartı amd için 6000 serisi ve Nvidia için 1000'lerden babalardan alıp modlamak veya 3000 serisi bir şeyler. Minimum budur bana göre şu durum için.Neresi kötü nereyi değiştirmem gerek?
0/10Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ekstra olarak monitör yenilenecek mousepad de değişecek sizce bu hali ile ?/10 ve daha özel fantastik bakanın bir daha bakacağı ne eklenebilir?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Rgb fanlı kasa değil -8.5 puan10 üzerinde 2.5 puanım duvar güzelmiş
https://www.ebay.com/itm/193997105643 kasam bu o rgb kasalar 60 dolara satılıyor10 üzerinde 2.5 puanım duvar güzelmiş
Bu kasada güzelmiş değişik özellikteki kasalara bayılıyorum elimdeki bu kasayı satmam ama yerine bunu alabilirimDeepcool ch560 dijital bakılabilir ama eski kasaları seviyor gibisiniz.
Monitör eski mi? Monitör de böyle yeni nesil şekilli oyuncu monitörü falan olsaydı güzel olurdu öyle PC yanında bu monitör acayip sırıtıyor ve yakışmıyor benceAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ekstra olarak monitör yenilenecek mousepad de değişecek sizce bu hali ile ?/10 ve daha özel fantastik bakanın bir daha bakacağı ne eklenebilir?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle