maalesef bilgim yok hocam olsaydı yardımcı olurdum.Arkadaşlar GTX 500 serisinde macun değiştirme işlemi normale göre farklı video yu koydum nasıl yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostlar bilen yok mu ?
Valla kartı kırasım geldi sabahtan beri yalama olmuş vidayı çıkartmaya çalışıyordum sonunda çıkarttım delid işlemi için baya araştırma yaptım sonuç başarılı olursa rehber tarzı bir şey yapmayı planlıyorum.maalesef bilgim yok hocam olsaydı yardımcı olurdum.
Hocam o kart ne kadar ısınıyor ki? Gerek yoktur benceArkadaşlar GTX 500 serisinde macun değiştirme işlemi normale göre farklı video yu koydum nasıl yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostlar bilen yok mu ?
Boşta 70 derece youtube da gtx 570 için birçok kişi yapmış bu sorundan sadece ben muzdarip değilmişim.Hocam o kart ne kadar ısınıyor ki? Gerek yoktur bence
Az buçuk izlediğim kadarıyla işlemciler kimi koruyucu kapak var. Delid gibi açacaksın kapağını ve işlemciye süreceksin. Ama koruyucu kapak varsa sıvı metal sür. Macun değil.
Ve sıvı metal almaya değicek bir şeg değl wipaste c2 kullanıcam o bile 12 yıllık parçalanmış macundan iyidir.Az buçuk izlediğim kadarıyla işlemciler gibi koruyucu kapak var. Delid gibi açacaksın kapağını ve işlemciye süreceksin. Ama koruyucu kapak varsa sıvı metal sür. Macun değil.