Neler Yeni

Ekran kartı termal macun nasıl yenilenir?

yaman..k

80+ Bronze
Arkadaşlar GTX 500 serisinde macun değiştirme işlemi normale göre farklı video yu koydum nasıl yapabilirim?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar bilen yok mu ?

Son düzenleme:

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,342
İsim
Eren
Arkadaşlar GTX 500 serisinde macun değiştirme işlemi normale göre farklı video yu koydum nasıl yapabilirim?

Dostlar bilen yok mu ?
maalesef bilgim yok hocam olsaydı yardımcı olurdum.

yaman..k

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef bilgim yok hocam olsaydı yardımcı olurdum.
Valla kartı kırasım geldi sabahtan beri yalama olmuş vidayı çıkartmaya çalışıyordum sonunda çıkarttım delid işlemi için baya araştırma yaptım sonuç başarılı olursa rehber tarzı bir şey yapmayı planlıyorum.

Dolar

80+ Silver

Dostlar bilen yok mu ?
Hocam o kart ne kadar ısınıyor ki? Gerek yoktur bence

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Yunus Şahin
Az buçuk izlediğim kadarıyla işlemciler gibi koruyucu kapak var. Delid gibi açacaksın kapağını ve işlemciye süreceksin. Ama koruyucu kapak varsa sıvı metal sür. Macun değil.

yaman..k

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o kart ne kadar ısınıyor ki? Gerek yoktur bence
Boşta 70 derece youtube da gtx 570 için birçok kişi yapmış bu sorundan sadece ben muzdarip değilmişim.

Az buçuk izlediğim kadarıyla işlemciler kimi koruyucu kapak var. Delid gibi açacaksın kapağını ve işlemciye süreceksin. Ama koruyucu kapak varsa sıvı metal sür. Macun değil.

Az buçuk izlediğim kadarıyla işlemciler gibi koruyucu kapak var. Delid gibi açacaksın kapağını ve işlemciye süreceksin. Ama koruyucu kapak varsa sıvı metal sür. Macun değil.
Ve sıvı metal almaya değicek bir şeg değl wipaste c2 kullanıcam o bile 12 yıllık parçalanmış macundan iyidir.

Top Bottom