Neler Yeni

Yardım Yeni aldığım Lenovo LOQ 15IRH8 donuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
N-N
https://www.epey.com/laptop/lenovo-loq-82xv00g9tx.html
linkteki laptobu alalı 1-1.5 ay anca oluyor
4060 ve i7 li laptop
yazılım işlerim için aldım
android studioda flutter, dart, visual studio, python falan derslerim için işler, projeler yapıyorum
-bilgisayarı 46k ya teknosadan windows 11 ile aldım, geçenlerde linux kurdum onda da 7-8 gün kaldım
sonra tekrar windows 11 kurdum, kurduğumdan beri ara sıra android studio kullanırken donuyor
ve hiç bir şekilde kontrol edemiyorum klavye vs çalışmıyor donduğunda
güç tuşuna basıp kapayıp açmak gerekiyor çözülmesi için
bugün dondu o sırada da işim çıktı belki beklersem çözülür kapamıyayım dedim 50 dk ellemedim, ama geldiğimde hala donuk vaziyetteydi
kapayıp açınca sorun çözüldü
windows 11 home sürümü var

xTURANN

80+ Silver
46K'ya, 4060 :D

Teknosa ile konuşup, iade başlatmaya çalış. Garantiye gitmesi zorunlu değilse direkt iade ettir. Ayrıca orjinal windows, elden teslim güvenli mağaza & firma diye o kadar paraları niye veriyorsunuz anlamıyorum..

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
N-N
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
46K'ya, 4060 :D

Teknosa ile konuşup, iade başlatmaya çalış. Garantiye gitmesi zorunlu değilse direkt iade ettir. Ayrıca orjinal windows, elden teslim güvenli mağaza & firma diye o kadar paraları niye veriyorsunuz anlamıyorum..
hocam laptop aldım çünkü üniverste öğrenciyisim
25-30k ya benzer özelliklerde kasa almasını bende bilirim ama laptop üniverste ve bazı gereçler yüzünden lazım idi
benim yaşadığım yerde de pc satan 3 yer var biri teknosa diğerleri de burdaki küçük dükkanlar ve o dükkanlar daha da kazık
internetten de belirli sebebler ötürü ve ailem yüzünden alamıyorum
o yüzden teknosadan alabileceğimin en iyisini almaya çalıştım
59k dan 46k ya düşmüşken almıştım

xTURANN

80+ Silver
hocam laptop aldım çünkü üniverste öğrenciyisim
25-30k ya benzer özelliklerde kasa almasını bende bilirim ama laptop üniverste ve bazı gereçler yüzünden lazım idi
benim yaşadığım yerde de pc satan 3 yer var biri teknosa diğerleri de burdaki küçük dükkanlar ve o dükkanlar daha da kazık
internetten de belirli sebebler ötürü ve ailem yüzünden alamıyorum
o yüzden teknosadan alabileceğimin en iyisini almaya çalıştım
59k dan 46k ya düşmüşken almıştım
Bende üniversite öğrencisiyim, zamanında 30K'ya imzamda ki sistemi aldım hepsiburadadan, tek çekimle.

Üniversite öğrencisi olduğun halde interneti iyi kullanamıyorsan, belirli sebeplere takılman normal. Hiçbir yere güvenmiyorsan, amazona güven, yine ucuza al.

Sana söylemek istediğim şu ;
Teknosa'da da freedos laptoplar var ? Onları niye tercih etmedin. Veya çalışanla konuşup, sitelerinde ki bir freedos laptopu mağazaya isteyebilirdin ? Sen Windows'a, Anında ürünün eline geçmesine odaklandığın için ( en azından bilinçaltın ) daha fazla para verdin. Almadan önce foruma danışsaydın bu kadar fazla para çıkmayacaktı cebinden. Öğrencisin, ailen 7 kuşak zengin bile olsa harcadığın para "saçma".

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
N-N
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende üniversite öğrencisiyim, zamanında 30K'ya imzamda ki sistemi aldım hepsiburadadan, tek çekimle.

Üniversite öğrencisi olduğun halde interneti iyi kullanamıyorsan, belirli sebeplere takılman normal. Hiçbir yere güvenmiyorsan, amazona güven, yine ucuza al.

Sana söylemek istediğim şu ;
Teknosa'da da freedos laptoplar var ? Onları niye tercih etmedin. Veya çalışanla konuşup, sitelerinde ki bir freedos laptopu mağazaya isteyebilirdin ? Sen Windows'a, Anında ürünün eline geçmesine odaklandığın için ( en azından bilinçaltın ) daha fazla para verdin. Almadan önce foruma danışsaydın bu kadar fazla para çıkmayacaktı cebinden. Öğrencisin, ailen 7 kuşak zengin bile olsa harcadığın para "saçma".
yok hocam sorun internette güvenilir güvensiz yer takıntısı değil
aile baskısı biraz
internetten herhangi bir teknolojik ürün alınca garanti için nereye vericez, bi sorun olsa napıcaz gibi gibi sorulara maruz kalıyorum ve alamıyorum
benlik bir şey değil yani
freedos olayını bende biliyorum ama 9 yıllık işimi görmeyen bir laptopla 1 sene daha geçirmek istemediğim için biraz aceleci davrandım, orda haklısınız

xTURANN

80+ Silver
yok hocam sorun internette güvenilir güvensiz yer takıntısı değil
aile baskısı biraz
internetten herhangi bir teknolojik ürün alınca garanti için nereye vericez, bi sorun olsa napıcaz gibi gibi sorulara maruz kalıyorum ve alamıyorum
benlik bir şey değil yani
freedos olayını bende biliyorum ama 9 yıllık işimi görmeyen bir laptopla 1 sene daha geçirmek istemediğim için biraz aceleci davrandım, orda haklısınız
Sorununuza dönecek olursak ;

Teknosa ile iletişime geçin. Sanırım mediamarkt, vatan ve teknosa üçlüsünden en kötü garanti sürecine sahip olan teknosaydı. Çok sıkıntıları var diye hatırlıyorum. İade etmek istiyorum diye diret. Garantiye gönderirler. Sende laptopun kutusunun içine ya da kasanın üstüne bi not bırak. "Öğrenciyim, iade kararı çıkartır mısınız" gibisinden. Yardımcı olacaklarını sanıyorum lenovo'nun. İade kararına teknosa itiraz ederse, muadilini ya da bir üstünü falan verelim derlerse modele bakıp kabul et. Aksi takdirde asla kabul etme. Ayrıca, muadil & üst model muhabbetine gelirsen, mutlaka forumda konu aç. Tek başına karar verme. 2 - 3. Bir görüş al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,058
Üyeler
159,100
Son üye
Yusuf Ege Tepe
Top Bottom