4060 ti 8 gb ram konusundan yetersiz kalabilir diye4060ti 16 gb verımsız dıye bılıyorum, ne için degıstırmek ıstıyordun
oyun vb için mi4060 ti 8 gb ram konusundan yetersiz kalabilir diye
Evet hikayeli ve cs vs o tarzda oyunlar için 8 gb yeterli gelir mi emin değilim çoğu kişi 8 gb ram yetersiz diyoroyun vb için mi
hocam ramden mi bahsedıyorsunuz ekran kartı draminden mi anlayamadım, eger 1080p de oynayacaksanız farkı anlamazsınız bıle, 2k da performans farkları ortaya cıkmaya baslar, bu arada 2k monıtorunuzun de olması lazım tabi , yıne de fıyat farkına deger mı bılemıyorum, ayrıca 8gb yetersız dıyenı gormedım, gunumuzde oyunlar için yeterlıEvet hikayeli ve cs vs o tarzda oyunlar için 8 gb yeterli gelir mi emin değilim çoğu kişi 8 gb ram yetersiz diyor
Evet hikayeli ve cs vs o tarzda oyunlar için 8 gb yeterli gelir mi emin değilim çoğu kişi 8 gb ram yetersiz doyun vb için mi
Ekran Kartındaki ram den bahsediyorum teşekkürler video içinhocam ramden mi bahsedıyorsunuz ekran kartı draminden mi anlayamadım, eger 1080p de oynayacaksanız farkı anlamazsınız bıle, 2k da performans farkları ortaya cıkmaya baslar, bu arada 2k monıtorunuzun de olması lazım tabi , yıne de fıyat farkına deger mı bılemıyorum, ayrıca 8gb yetersız dıyenı gormedım, gunumuzde oyunlar için yeterlı
bu tarz testlere bakmak daha dogru olur, bu arada amd ekran kartı dusunursenız hem daha ucuz hem dramı yuksek, hem de daha performanslı olabilir, tam butcenız nedır
Bütçem her şey dahil 40 bin ilk kez pc alıcamEvet hikayeli ve cs vs o tarzda oyunlar için 8 gb yeterli gelir mi emin değilim çoğu kişi 8 gb ram yetersiz d
Ekran Kartındaki ram den bahsediyorum teşekkürler video için
ddr4 4070 alabilirsiniz hocam, ya da butceyı zorlayabılırsenız:Evet hikayeli ve cs vs o tarzda oyunlar için 8 gb yeterli gelir mi emin değilim çoğu kişi 8 gb ram yetersiz d
Ekran Kartındaki ram den bahsediyorum teşekkürler video için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçem her şey dahil 40 bin ilk kez pc alıcam
AMD ekran kartlarına da düşünüyorum çoğu kişi nvidea almam şeklinden söylüyorddr4 4070 alabilirsiniz hocam, ya da butceyı zorlayabılırsenız:
SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 D6 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
SUNRISE-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
amd ekran kartı olur dersenız bu da iyidir hocam
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-TUF7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı, Asus PRIME A620 Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
ona bi sey dıyemem hocam ama ıkı turlu de sıstem attım, tercıhınıze kalmıs tabi, oyun testı vb ızleyebılırsınız fıkır vermesı acısındanAMD ekran kartlarına da düşünüyorum çoğu kişi nvidea almam şeklinden söylüyor