Neler Yeni

Çözüldü✓ Kablosuz Mouse Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ubeyde KIRICI
Arkadaşlar merhaba.
Öncelikle herkeze iyi günler
Şuan da Rampage SMX R22 Phoenix Mouse'unu kullanıyorum.
1723807035939.png

Mouse büyük, ve ağır olduğu için içindeki ağırlığını söktüm. Uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum. Fakat kablosuz a geçme kararı aldım.
Elimde bulunan kablosuz mouse'un sensörü çok kalitesiz oyun oynarken küçücük bir refleksimde çok farklı yerlere kaydırıyor.

Sizlerden sensörü kaliteli, kablosuz seçeneği olan, hafif ve mümkünse küçük bir mouse istiyorum.

Örnek vermek gerekirse Logitech G203 mouse'nun boyutu ve ağırlığı benim için ideal ama kablolu
Herhangi bir ışık şartı yok. Üzerinde 2 adet ekstra özelleştirilebilir tuş olması yeterli
Fiyat bandı ise maks 1500-2000 arası, fiyatı dahada düşük ürünlerde önerebilirsiniz

Dolap gibi uygulamalar üzerinden 2.el olarak da alabilirim. Fikirlerinize açığım
Okuduğunuz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes

Uzun süredir bunu kullanıyorum ve inanılmaz memnunum hiçbir sorunu yok sorularını cevaplarım

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
ibrahim ahıskalı
dareu a950pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ubeyde KIRICI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Uzun süredir bunu kullanıyorum ve inanılmaz memnunum hiçbir sorunu yok sorularını cevaplarım
öneriniz için çok teşekkür ederim. Bir sorum olacak Logitech g305 mouse u hakkında ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

kontrol programı var mı? birde altındaki kaymasını sağlayan aparatları hiç değiştirdiniz mi

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes
öneriniz için çok teşekkür ederim. Bir sorum olacak Logitech g305 mouse u hakkında ne düşünüyorsunuz

kontrol programı var mı? birde altındaki kaymasını sağlayan aparatları hiç değiştirdiniz mi
Çok bilgim yok o mouse hakkında maalesef

Driveri var ve altındakileri değiştirmedim ancak yanında ekstra alt taraf için malzeme ve cam malzeme verildi ismini unuttum o malzemeninde alt kısım için yedek parça veriyorlar yani cam dahil

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
ibrahim ahıskalı
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ubeyde KIRICI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok bilgim yok o mouse hakkında maalesef

Driveri var ve altındakileri değiştirmedim ancak yanında ekstra alt taraf için malzeme ve cam malzeme verildi ismini unuttum o malzemeninde alt kısım için yedek parça veriyorlar yani cam dahil
Peki sizce siyah mı beyaz mı? Şu ana kadar hiç beyaz mouse kullanmadım yada deneyimlemedim. Pislenme gibi durumlar yaşadınız mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Gökdeniz Demirbağ
yukardaki iki seçenekten hangisini almamı tavsie edersiniz
delux m800pro nun mcu su hakkında bilgi verilmemiş 1000hz olduğu denmiş . Dareu a950pro Nordic 52833 mcu kullanılmış rakiplerin bu mcu ile 4K hz e kadar çıkabiliyor işlem kapasitesi çok iyi mouse bana göre Dareu alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,359
Üyeler
159,146
Son üye
Camponisal001
Top Bottom