Merhabalar, bilgisayarımı açmaya çalışırken ekran açılma ekranında kırmızı olup sonrasında görüntü vermiyor. Fotoğrafları ekliyorum, yardımcı olabilecekler varsa çok sevinirim.
Çıkarttım tekrar taktım şimdi hiç açılmıyoHocam Ekran kartında Temassızlık olabilir çıkartip tekrar takın
Sorun ekran kartindaymis o zaman Yatın uyuyun hocam yarin ayık kafayka Tekrar takin ekran kartini iyice oturdugundan emin olunÇıkarttım tekrar taktım şimdi hiç açılmıyo
rx 570 8gb kullanıyorum öncesinde hiç böyle bir şey olmadı. Ben de ekran kartı olduğunu düşünüyorum yarın ucuza eski bir ekran kartı alıp tekrar deneyeceğim çalışıp çalışmadığınıHocam eskiden de veriyormuydu böyle bi ekranı vermiyorsa ekran kartı muhtemel şüpheli (ekran kartınızın modelini öğrenebilirsin eğer)
Erkan kartı almak yerine bir arkadaşınızda deneme şansınız var mı? Tek deneme için ekran kartı almaya değmez bence hocamrx 570 8gb kullanıyorum öncesinde hiç böyle bir şey olmadı. Ben de ekran kartı olduğunu düşünüyorum yarın ucuza eski bir ekran kartı alıp tekrar deneyeceğim çalışıp çalışmadığını