Arabasevdalısı
80+ Bronze
Bakalım forumda kaç tane yürekli yıkık var
Yaşım yetmiyo aw.
hiç reddetmedim reddedilmedim
şov yaptı, yine büyük oynadı
şov yaptı, yine büyük oynadı
Reddedilmem, reddederim.
Beler benim hikayede geldiYeni yıla kıza çıkma teklif ederek gireyim mi
çok geç geldi aklıma kutlayıp bi anda kıza teklif edeyim mi yıla red yiyerek gireyim miforum.donanimarsivi.com
Yeni yila kiza cikma teklifi ederek girme part 2
Part 2 icin bir yil bekledik ama deger yine red yicemi biliyom azicik gaza getirirseniz yine yapma niyetim var mesaji hazirladim bu kez “gecen senede ilk dilegim sendin bu senede ilk dilegim sensin herkes 2024e sen kalbime girer misin” diyecegim mesaja ekleme yada duzenleme yapabilirsiniz kafama...forum.donanimarsivi.com
Valla o kadar değil ama hayatımda 4 kız bana teklif etti 2 kıza ben teklif ettim 0 ret sadece işi Bilecen elin yüzün düzgün maddi durum sağlam olacakyok kral ne ıstersek onu alırız kımı ıstemezsek onu kapı onune koyarız
Benimki tam reddedilme hikayesi değil. Terkedilme hikayesi. Bazılarınızı veletçe ve ergence gelebilir. 5. sınıftaydık ve herkes sevgili yapmaya başlamıştı. Benim de bayağıdır hoşlandığım bir kız vardı. O da benden hoşlandığını belli ediyordu. Bu kız bana sarılıyordu okulda, sırtıma falan yatıyordu, neye üzülsem o da benimle üzülüyordu. Bu hareketleri 3 4 ay yapıyordu. Ben de herkesin sevgilisi olduğu için cesaret alıp "sana eve gidince bir sürpriz yapacağım" dedim kıza. Sonra eve gelince kızı whatsapp dan aradım ve ağlaya ağlaya teklif ettim. Kabul etmişti. Çok ama çok sevinmiştim. Yarın için çok heyecanlıydım ve ona bir hediye almaya karar verdim. Ben genelde okulda akntinden bir şey almam, okulun yolundaki fırıncıdan poğaça ve meyve suyu alırım (hala öyle yapıyorum). O sırada da izmir bombası satıyorlardı ve kendisi böyle tatlı şeyleri severdi. Ben de kendime meyve suyu almadım kıza izmir bombası aldım (ona rağmen borca girdim) hediyesini verdim. Kendisi sevinmemiş gibi duruyordu ve bana tenefüste bir not geldi. Notta "ben bunu devam ettirmek istemiyorum, ayrılalım arkadaş kalalım." yazıyordu. Çok moralim bozulmuştu. Ağlamıştım. Zaten biraz ağlak birisiyim. Zaten o sıralar benden nefret eden ve arkadaşlarımı benden çalmaya çalısan bir çocuk vardı. Onun yüzünden sınıftaki herkes bana düşman oluyordu ve dalga geçiyordu 1 kişi hariç. Ekstra moralim bozulmuştu. Her neyse ben kızla konuşmak istedim kendisi konuşmayı reddetti. Birkaç gün sonra beni herkese kötü gösteren çocukla sevgili olmuştu. Beni bir can dostum ibrahim anlıyordu. Hala da konuşuruz görüyorsa burdan ona selam olsun. Allahtan ben o sınıftan gittim şu an başka temiz bir sınıftayım o kız da kendine keko sevgili bulmuş açıkcası ilk zamanlarda çok üzülmüştüm ama sonradan farkettim ki hayatımda değer vermem gereken daha çok şey varmış. O yüzden umrumda değil artık.Bakalım forumda kaç tane yürekli yıkık var
Kk sboşver maddiyata bakan kızla Max cinsellik üzerine ilişki kurulur çok yürümezBenimki tam reddedilme hikayesi değil. Terkedilme hikayesi. Bazılarınızı veletçe ve ergence gelebilir. 5. sınıftaydık ve herkes sevgili yapmaya başlamıştı. Benim de bayağıdır hoşlandığım bir kız vardı. O da benden hoşlandığını belli ediyordu. Bu kız bana sarılıyordu okulda, sırtıma falan yatıyordu, neye üzülsem o da benimle üzülüyordu. Bu hareketleri 3 4 ay yapıyordu. Ben de herkesin sevgilisi olduğu için cesaret alıp "sana eve gidince bir sürpriz yapacağım" dedim kıza. Sonra eve gelince kızı whatsapp dan aradım ve ağlaya ağlaya teklif ettim. Kabul etmişti. Çok ama çok sevinmiştim. Yarın için çok heyecanlıydım ve ona bir hediye almaya karar verdim. Ben genelde okulda akntinden bir şey almam, okulun yolundaki fırıncıdan poğaça ve meyve suyu alırım (hala öyle yapıyorum). O sırada da izmir bombası satıyorlardı ve kendisi böyle tatlı şeyleri severdi. Ben de kendime meyve suyu almadım kıza izmir bombası aldım (ona rağmen borca girdim) hediyesini verdim. Kendisi sevinmemiş gibi duruyordu ve bana tenefüste bir not geldi. Notta "ben bunu devam ettirmek istemiyorum, ayrılalım arkadaş kalalım." yazıyordu. Çok moralim bozulmuştu. Ağlamıştım. Zaten biraz ağlak birisiyim. Zaten o sıralar benden nefret eden ve arkadaşlarımı benden çalmaya çalısan bir çocuk vardı. Onun yüzünden sınıftaki herkes bana düşman oluyordu ve dalga geçiyordu 1 kişi hariç. Ekstra moralim bozulmuştu. Her neyse ben kızla konuşmak istedim kendisi konuşmayı reddetti. Birkaç gün sonra beni herkese kötü gösteren çocukla sevgili olmuştu. Beni bir can dostum ibrahim anlıyordu. Hala da konuşuruz görüyorsa burdan ona selam olsun. Allahtan ben o sınıftan gittim şu an başka temiz bir sınıftayım o kız da kendine keko sevgili bulmuş açıkcası ilk zamanlarda çok üzülmüştüm ama sonradan farkettim ki hayatımda değer vermem gereken daha çok şey varmış. O yüzden umrumda değil artık.
Bkz AsosyaliteKadınlar veya insanları pek fazla sevmem gelenide ben redederim