anlamadımTum tuslara basmislar gibi
sagolun, peki hocam öneriniz varmıBu tür noname bilinmeyen markalar ucuz panel kullanır bundan dolayı ucuz fiyatı hocam , almayın.
tmm peki sıfır veya 2el öneriniz varmıDezavantajları:
her şey.
Avantajları
Bütçe ve detay belirtir misinizanlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sagolun, peki hocam öneriniz varmı
Ama şöyle bir durum var. Markalar ilk çıktığında tanınmak için çok iyi ürünler çıkarıp ucuz fiyattan satarlar. Twisted Minds 27inch 165 Hz 2k monitör almıştım, MSI g241 den gecmeme rağmen egeadan inmisim BMW ye binmisim gibi hissettim. Diyebilirsin biri 1080 biri 2k diye ama bahsettiğim sadece görüntü kalitesi renk uyumu vb değil. Bildiğin görüntünün aktığını hissediyordum. Demem o ki şans verilmeli yeni markalara. Yoksa MSI Asus AOÇ gibi markaların daha çok kucağina otururuz.Bu tür noname bilinmeyen markalar ucuz panel kullanır bundan dolayı ucuz fiyatı hocam , almayın.
max 8k 9kBütçe ve detay belirtir misiniz
Sizin fark etmediğiniz bir çok şey oluyor ghosting problemleri gibi , size sorunsuz ve iyi geliyor ama bir çok problemi oluyor fark etmediğiniz. O yüzden alınmaz hemde çok uzun ömürlü olmuyor panel problemleri çıkıyor.Ama şöyle bir durum var. Markalar ilk çıktığında tanınmak için çok iyi ürünler çıkarıp ucuz fiyattan satarlar. Twisted Minds 27inch 165 Hz 2k monitör almıştım, MSI g241 den gecmeme rağmen egeadan inmisim BMW ye binmisim gibi hissettim. Diyebilirsin biri 1080 biri 2k diye ama bahsettiğim sadece görüntü kalitesi renk uyumu vb değil. Bildiğin görüntünün aktığını hissediyordum. Demem o ki şans verilmeli yeni markalara. Yoksa MSI Asus AOÇ gibi markaların daha çok kucağina otururuz.
açıklamaya bak ne varsa kopyala yapıştırmışlartipik atom bilişim(namıdiğer turbox) yukarda yazdıklarıyla fotoda yazdıkları bir değil.alınmaz.
bu marka yıllardır tr de milleti turbox pcleriyle öptüler hocam bunlara güven olmaz twisted minds yeni girmişti bunlar en az 5 senedir piyasadalarAma şöyle bir durum var. Markalar ilk çıktığında tanınmak için çok iyi ürünler çıkarıp ucuz fiyattan satarlar. Twisted Minds 27inch 165 Hz 2k monitör almıştım, MSI g241 den gecmeme rağmen egeadan inmisim BMW ye binmisim gibi hissettim. Diyebilirsin biri 1080 biri 2k diye ama bahsettiğim sadece görüntü kalitesi renk uyumu vb değil. Bildiğin görüntünün aktığını hissediyordum. Demem o ki şans verilmeli yeni markalara. Yoksa MSI Asus AOÇ gibi markaların daha çok kucağina otururuz.