Neler Yeni

Bozuk fotoğraf dosyası kurtarma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
onur aksüzek
Merhaba. Bende yaklaşık 15 yıllık bir bilgisayar var ve uzun zamandır kullanmıyorum. Normal olarak çalışmıyor. İçindeki resimlere ulaşmak için hard diski bilgisayarıma taktım ama çalışmadı, sistem dosyası bozuk olarak görünüyor. Ben de Recuva programını kullanarak resimleri kurtarıp kendi bilgisayarıma yükledim, ancak resimlerin çoğu açılmıyor ve bozuk. Birçok kurtarma programını denedim ama sonuç elde edemedim. Acaba bu dosyaları kurtarmanın bir yolu var mı?

Ekler

• 1.png
    1.png
    52 KB · Hit: 17
  • 2.png
    2.png
    4.5 KB · Hit: 14
  • 3.png
    3.png
    25.1 KB · Hit: 13
  • 4.png
    4.png
    43.4 KB · Hit: 17

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Kaira Bilgic
Rez benzeri durum yaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Turan
Farklı Bir Kurtarma Programı Kullanmak: Recuva’yı denemişsiniz, ancak bazı daha gelişmiş programlar da mevcut
Ücretsiz:
R-Studio
PhotoRec
TestDisk

Ödenmiş
iBoysoft Data Recovery for Windows
Disk Drill

Disk Sağlığını Kontrol Etmek: Diskin fiziksel durumu hakkında bilgi edinmek için CrystalDiskInfo gibi bir araç kullanarak disk sağlığını kontrol edebilirsiniz. Diskin kötü sektörleri varsa, bu veri kurtarmayı zorlaştırabilir.

Profesyonel Yardım Almak: Eğer veri kurtarma sizin için çok önemliyse, bir profesyonel veri kurtarma hizmetine başvurmayı düşünebilirsiniz. Bu firmalar, daha karmaşık yöntemler kullanarak verilerinizi kurtarabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
onur aksüzek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsini denedim ama maalesef bir sonuç elde edemedim. herkese teşekkür ederim sanırım Harddisk kurtarılamayacak durumda

Top Bottom