Vuudx 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,658 Dahası Reaksiyon skoru 1,159 İsim Yusuf Karakaya 15 Haziran 2024 #1 Arkadaslar bu ikisinden birini almayi dunusuyorum hangisini onerirsiniz? Muzik icin kullanacagim ve aktif olarak kullanacagim
Arkadaslar bu ikisinden birini almayi dunusuyorum hangisini onerirsiniz? Muzik icin kullanacagim ve aktif olarak kullanacagim
P Placu 80+ Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Berk Can 24 Ağustos 2024 #2 Karar verip herhangi birini aldınız mı aynı kararsızlığı ben de yaşıyorum, aldıysanız deneyimlerinizi söyleyebilir misiniz?
Karar verip herhangi birini aldınız mı aynı kararsızlığı ben de yaşıyorum, aldıysanız deneyimlerinizi söyleyebilir misiniz?
Vuudx 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,658 Dahası Reaksiyon skoru 1,159 İsim Yusuf Karakaya 25 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Placu yazmış: Karar verip herhangi birini aldınız mı aynı kararsızlığı ben de yaşıyorum, aldıysanız deneyimlerinizi söyleyebilir misiniz? Devamı için tıklayın... Hocam space one aldim ve ses kalitesi olarak da gurultu engelleyici olarak da cok basarili, sadece yazin terletebilir
Placu yazmış: Karar verip herhangi birini aldınız mı aynı kararsızlığı ben de yaşıyorum, aldıysanız deneyimlerinizi söyleyebilir misiniz? Devamı için tıklayın... Hocam space one aldim ve ses kalitesi olarak da gurultu engelleyici olarak da cok basarili, sadece yazin terletebilir