Neler Yeni

Yardım Paketim 75mbps olmasına ragmen cok dusuk alıyorum.

Kkkkyla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Aslan
Yakın zamanda altyapi calismasi oldu ve hızım gittikce dusmeye basladi onceden 40 alıyordum yetmedigi için 75e cikardim ancak hic goremedim, calismadan sonra 30,25 ve simdide bi cikiyo bi iniyo 16 ve 5mbps arasinda, musteri hizmetleriyle konustum ve bu sabah olcum yaptılar 16mbps destekledigi soylendi ve tekrar aradım sordum 80mbps destekledigi soylendi ve bende 16mbps soylendi dedim sabah hız dusurme kaydı actilar. Modemden kaynaklı mı yoksa turk telekom mu beceremiyor. Modem degerlerimde de sikinti var gibi.

Ekler

• Hız testi.png
    Hız testi.png
    19.1 KB · Hit: 31
  • Arayüz.png
    Arayüz.png
    31.4 KB · Hit: 27

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,359
İsim
Eren
Yakın zamanda altyapi calismasi oldu ve hızım gittikce dusmeye basladi onceden 40 alıyordum yetmedigi için 75e cikardim ancak hic goremedim, calismadan sonra 30,25 ve simdide bi cikiyo bi iniyo 16 ve 5mbps arasinda, musteri hizmetleriyle konustum ve bu sabah olcum yaptılar 16mbps destekledigi soylendi ve tekrar aradım sordum 80mbps destekledigi soylendi ve bende 16mbps soylendi dedim sabah hız dusurme kaydı actilar. Modemden kaynaklı mı yoksa turk telekom mu beceremiyor. Modem degerlerimde de sikinti var gibi.
evet hat değerleriniz iyi değil hat zayıflamanız yüksek bu sorun çalışmadan sonra oldu demişsiniz tt kaynaklı gözüküyor sorun.

Kkkkyla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hat değerleriniz iyi değil hat zayıflamanız yüksek bu sorun çalışmadan sonra oldu demişsiniz tt kaynaklı gözüküyor sorun.
Operatör degistirsem sorun devam eder mi? veya direkt altyapıda mı sıkıntı var acaba.

Kkkkyla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Komşularına falan sordun mu? Onlar da sorun varmı? Belki port kaynaklı olabilir.
sormadım ancak ttnin gelip olctugunde 16mbps destekledigi soylendi. Musteri hizmetlerini arayıp portlarda bi sıkıntı olabilecegini sorsam yardım ederler mi? O kadar saçma ki sorunu benim bulmam gerekiyor.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,359
İsim
Eren
sormadım ancak ttnin gelip olctugunde 16mbps destekledigi soylendi. Musteri hizmetlerini arayıp portlarda bi sıkıntı olabilecegini sorsam yardım ederler mi? O kadar saçma ki sorunu benim bulmam gerekiyor.
Anladım altyapı çalışması sonrası olduysa dediğim gibi sorun türk Telekom kaynaklı gözüküyor komşularınızın internetinde sorun yoksa port kaynaklı olabilir arayıp sorabilirsin.

Zyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serkan
Adresin kaç mb destekliyor

Top Bottom