6.1 inç ekrana 3350 mah yerleştiren apple olabilir sebebi,2 gün önce sıfır ıphone 15 aldım ama şarjı çok çabuk bitiyor sizce sebebi nedir?
bundan 1 hafta öncesine kadar pil sağlığı 76 olan xr kullanıyordum ondan biraz daha iyi sadece ve bu bana garip geldiÇabuk bitiyorsa sana göre bitiyordur. Sorunu yoktur. 15 Pro Max veya Plus öneri
ekran süresi 4 saat2 gün sıfır telefon için erken bir süre. 1 hafta gözlemle batarya performansı oturmazsa o zaman servise başvur. Ayrıca kısa derken ne kadar kısa?4 saa
Pil kısmından "Son 2 gün" kısmını atabilir misin?bundan 1 hafta öncesine kadar pil sağlığı 76 olan xr kullanıyordum ondan biraz daha iyi sadece ve bu bana garip geldi
Kullanımların içinde mobil veri varsa normal. Bende Wifi ile mobil veri karışık 6-7 saat civarı alıyorum 15 Pro'da.Burda fazlaymış gibi gözükebilir telefonu bu kadar kullanmıyorum bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
son sürüm
Sürüm kaynaklı olabilir 17.6.1 de benimde 1 saat civarı ekran sürem azaldı. Telefonum 12Burda fazlaymış gibi gözükebilir telefonu bu kadar kullanmıyorum bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
son sürüm
17.6.1'in 2. sürümü pil konusunda başarılı. Telefonda 17.6.1 kurulu ise güncelleyemiyorsun. İtunes vs üzerinden indirip kurabilirsin. Ben İOS 18.1 Beta 2 kullanıyorum pil başarılı bence.Sürüm kaynaklı olabilir 17.6.1 de benimde 1 saat civarı ekran sürem azaldı. Telefonum 12