Merhaba,
2005'ten beri bilgi teknolojileri sektöründe öncü firmalardan biri olarak faaliyet gösteren Pozitif Teknoloji, müşteri odaklı yaklaşımı, deneyimli uzman kadrosu ve yenilikçi çözümleri ile Türkiye'nin önde gelen teknoloji firmalarından biri haline gelmiştir.
Donanım, yazılım, danışmanlık, sistem bakım ve onarım gibi geniş bir yelpazede hizmet sunan Pozitif Teknoloji, sadece bir teknoloji firması olmanın ötesinde, müşterilerine güvenilir bir iş ortağı olmayı da amaçlamaktadır.
Apple Yetkili Satıcısı, Apple Eğitim Çözüm Uzmanı, Apple Yetkili Teknik Servisi, Adobe Platin İş Ortağı, Adobe Eğitim İş Ortağı, Jamf ve MobileIron gibi birçok önemli markanın temsilcisi olan Pozitif Teknoloji, en güncel teknolojileri ve en kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır.
Sürekli gelişen ve artan deneyimi ile Pozitif Teknoloji, değişen iş dünyasının ihtiyaçlarına ayak uydurarak müşterilerine ekonomik ve teknolojik açıdan en uygun çözümleri sunmaya devam etmektedir.
Eğitim indirimi ve diğer tüm sorularınız için bizimle iletişime geçmek için çeşitli kanallarımızı kullanabilirsiniz.
Özel Apple Eğitim İndiriminden Nasıl Yararlanabilirim? - Pozitif Teknoloji
Apple ile iş birliği yaparak okulunuza iPad ve Mac modelleri getirin. Bütçe ve öğrenim hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak ödeme seçenekleri ve sürekli destekten yararlanın.
www.apple.com
Pozitif Teknoloji