Neler Yeni

İndirimden bu Macbook alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Pozitif Teknoloji
Merhaba,

2005'ten beri bilgi teknolojileri sektöründe öncü firmalardan biri olarak faaliyet gösteren Pozitif Teknoloji, müşteri odaklı yaklaşımı, deneyimli uzman kadrosu ve yenilikçi çözümleri ile Türkiye'nin önde gelen teknoloji firmalarından biri haline gelmiştir.

Donanım, yazılım, danışmanlık, sistem bakım ve onarım gibi geniş bir yelpazede hizmet sunan Pozitif Teknoloji, sadece bir teknoloji firması olmanın ötesinde, müşterilerine güvenilir bir iş ortağı olmayı da amaçlamaktadır.

Apple Yetkili Satıcısı, Apple Eğitim Çözüm Uzmanı, Apple Yetkili Teknik Servisi, Adobe Platin İş Ortağı, Adobe Eğitim İş Ortağı, Jamf ve MobileIron gibi birçok önemli markanın temsilcisi olan Pozitif Teknoloji, en güncel teknolojileri ve en kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır.

Sürekli gelişen ve artan deneyimi ile Pozitif Teknoloji, değişen iş dünyasının ihtiyaçlarına ayak uydurarak müşterilerine ekonomik ve teknolojik açıdan en uygun çözümleri sunmaya devam etmektedir.

Eğitim indirimi ve diğer tüm sorularınız için bizimle iletişime geçmek için çeşitli kanallarımızı kullanabilirsiniz.

Özel Apple Eğitim İndiriminden Nasıl Yararlanabilirim? - Pozitif Teknoloji

Pozitif Teknoloji

liluzivert

80+ Bronze
Merhaba,

2005'ten beri bilgi teknolojileri sektöründe öncü firmalardan biri olarak faaliyet gösteren Pozitif Teknoloji, müşteri odaklı yaklaşımı, deneyimli uzman kadrosu ve yenilikçi çözümleri ile Türkiye'nin önde gelen teknoloji firmalarından biri haline gelmiştir.

Donanım, yazılım, danışmanlık, sistem bakım ve onarım gibi geniş bir yelpazede hizmet sunan Pozitif Teknoloji, sadece bir teknoloji firması olmanın ötesinde, müşterilerine güvenilir bir iş ortağı olmayı da amaçlamaktadır.

Apple Yetkili Satıcısı, Apple Eğitim Çözüm Uzmanı, Apple Yetkili Teknik Servisi, Adobe Platin İş Ortağı, Adobe Eğitim İş Ortağı, Jamf ve MobileIron gibi birçok önemli markanın temsilcisi olan Pozitif Teknoloji, en güncel teknolojileri ve en kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır.

Sürekli gelişen ve artan deneyimi ile Pozitif Teknoloji, değişen iş dünyasının ihtiyaçlarına ayak uydurarak müşterilerine ekonomik ve teknolojik açıdan en uygun çözümleri sunmaya devam etmektedir.

Eğitim indirimi ve diğer tüm sorularınız için bizimle iletişime geçmek için çeşitli kanallarımızı kullanabilirsiniz.

Özel Apple Eğitim İndiriminden Nasıl Yararlanabilirim? - Pozitif Teknoloji

Pozitif Teknoloji
adam bizzat donanım arsivi hesabı acmıs al diye al kanka bence artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Pozitif Teknoloji
Macbook alacağım indirim var gözüküyor bu modelde alınır mı?

Merhaba,

Pozitif Teknoloji olarak, Apple yetkili satıcısı olmanın gururunu taşıyoruz ve tüm ürünlerimizi en uygun fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz. MacBook Pro 14 inç M3 modeli, 8 çekirdekli CPU ve 10 çekirdekli GPU'su ile yüksek performans sunan bir cihazdır. 16 GB RAM ve 512 GB SSD depolama kapasitesi, profesyonel kullanımlar için oldukça yeterli ve güçlü bir donanım sunar.

Web sitemizde gördüğünüz indirimli fiyatlar, Apple ürünlerine erişiminizi kolaylaştırmak amacıyla belirlenmiştir. Ayrıca, satın alma işleminiz sırasında veya sonrasında karşılaşabileceğiniz her türlü sorunda sizlere destek olmaktan memnuniyet duyarız.

Eğer daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız veya herhangi bir sorunuz olursa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Alışverişinizin güvenli ve memnuniyet verici olacağını temin ederiz.

Saygılarımızla,
Pozitif Teknoloji

Top Bottom