Oraya takmıyorsun çünkü. Cpu fanı için şöyle özel yerleri varİşte hocam 4+4 soket var bir türlü takamadim
Hocam cpu fani degil cpu güç kablosuOraya takmıyorsun çünkü. Cpu fanı için şöyle özel yerleri var
Alıntıyı görüntüle
sen cpu fanını kontrolcüye bağlamışsın sanırım. oraya takma diyor başka bir şeyden bahsediyorHocam cpu fani degil cpu güç kablosu
Konu başlığında cpu yazıyor konuda anakart falan birşeyler yazıyor. Derdini net bir şekilde anlatHocam cpu fani degil cpu güç kablosu
Hepsini eksiksiz doğru bağladım benim sorum güç kaynağınin cpuya guc veren kablosunu anakarta bağlamaksen cpu fanını kontrolcüye bağlamışsın sanırım. oraya takma diyor başka bir şeyden bahsediyor
Soru gayet açık ve net neden anlamadınız şaşırdımKonu başlığında cpu yazıyor konuda anakart falan birşeyler yazıyor. Derdini net bir şekilde anlat
bu gösterdiğin kablo bunun için değilGüç kaynağının cpu soketi anakarta uyumlu mu? nasil takabilirim
Üstünde cpu yazıyor kablonun ama güç kaynağı bu diğeride benim anakartın şemasıbu gösterdiğin kablo bunun için değil
O 4+4 pini birleştirip takacaksın kitapçıkta pwr1 pin kısmına.Üstünde cpu yazıyor kablonun ama güç kaynağı bu diğeride benim anakartın şeması
Mesaj otomatik birleştirildi:
24 pini taktim ekran kartinin kablosunu taktim fan güç kablosunu taktım geriye cpu kaldi