Neler Yeni

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Oğuz
Selamlar,
Laptopum: HP Victus 16-e1015nt (79Y92EA) Notebook

Aldığım monitör: Lenovo Legion R25i-30 Monitör

Monitörün içinden sadece display kablosu çıkıyormuş ve laptopta display girişi yok.

Sadece Type-C üzerinden display var.

Bu kabloyu almayı düşünüyorum:
https://app.hb.biz/VnBhLHH7pnMq

Farklı bir kablo önerisi veya HDMI kullan gibi önerileri olan var mı? Evde hiç HDMI yok ona göre öyle alayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@oguuzysr
MONSTER PUSAT TYPE C TO DİSPLAYPORT KABLO AL EN İYİSİ O ŞU AN

semusta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semusta
Aoc 24g4x ile bunun arasında kaldım lütfen yardımcı olur musunuz ? Önceliğim hikayeli oyunlar ve ghosting'in en az olması. 2 monitör arasında renk, kalite vs. olarak çok fark var mıdır ? Ekran boyutundan dolayı bunu almak istiyorum ama pişman olmuyim.
aoc o model aldım, renkler ekran bilhassa sağ sol net değildi lenovo kadar renklerde güzel değildi iade ettim. renk ekran netliği lenovo daha çok beğendim aoc o modelde renklerin beğenilmediği yazıyo nette karar sizin. sağ sol bana gelen modelde bulanıktı.

carfreak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
hakan kara
Uzun süredir kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz? Kullanımı önemli derecede etkileyecek kronik sorunu var mıdır?

Yeko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed
Aoc 24g4x ile bunun arasında kaldım lütfen yardımcı olur musunuz ? Önceliğim hikayeli oyunlar ve ghosting'in en az olması. 2 monitör arasında renk, kalite vs. olarak çok fark var mıdır ? Ekran boyutundan dolayı bunu almak istiyorum ama pişman olmuyim.
Ben memnunum parlaklık filan gayet başarılı memnunum ben fazla anlamıyorum monitorden

Top Bottom