Neler Yeni

Asus TUF'mu Casper Excalibur'mu?

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
dediğiniz sorunu yaşayan kişi varmış ya konuyla ilgili link atar mısın?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar yenileri daha bir cok konu gordum

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,390
İsim
Eren

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar yenileri daha bir cok konu gordum
lenovo loq serisinin bazı laptoplarında evet bu kronik sorun var hindistan üretimi laptoplarda var ama arkadaş laptopun tam olarak belirtmemiş tüm lenovo loq serileri kronik anakart problemli diye bir şey yok bu laptop alınır.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
lenovo loq serisinin bazı laptoplarında evet bu kronik sorun var hindistan üretimi laptoplarda var ama arkadaş laptopun tam olarak belirtmemiş tüm lenovo loq serileri kronik anakart problemli diye bir şey yok bu laptop alınır.
Hocam isi sansa birakmaya gerek var mi ?

Evanescence

80+ Bronze
lenovo laptop almadan önce yapılacaklar. önce kurşun döktürün. sonra kiliseye gidip günahlarınızdan arının. en sonda bol bol dua edin nolur laptobum anakartı yanmasın arıza vermesin. bunları yaparsanız belki bir şansınız olabilir ve lenovo laptop sorunsuz bir şekilde kullanırsınız.

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan
lenovo laptop almadan önce yapılacaklar. önce kurşun döktürün. sonra kiliseye gidip günahlarınızdan arının. en sonda bol bol dua edin nolur laptobum anakartı yanmasın arıza vermesin. bunları yaparsanız belki bir şansınız olabilir ve lenovo laptop sorunsuz bir şekilde kullanırsınız.
İroni mi bilmiyorum ama değilse saçma öyle bir sorunu yok ki o da şans işi zaten alacağın herhangi bir cihazda da bu sorun olabilir

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Her laptop şansa alınır ona bakılırsa en pahalı laptoplarda bile hata çıkabilir Lenovonunki o kadar yaygın değil kronik olarak pek geçmez
hocam her laptop sansa lenovo daha yaygin, daha 2 gun once 2 kisi laptoplarinda problem var

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Alparslan Koç
hocam her laptop sansa lenovo daha yaygin, daha 2 gun once 2 kisi laptoplarinda problem var
Knk benden tavsiye laptop alcaksan sorunsuz bulman imkansız her laptopa laf edilir bu forumda istediğin laptopu at yani şu ana kadar Lenovo daha iyi şansına hindistan ürünü gelme olasılığına denenir bence ama gelme olasılığı BENCE az

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Knk benden tavsiye laptop alcaksan sorunsuz bulman imkansız her laptopa laf edilir bu forumda istediğin laptopu at yani şu ana kadar Lenovo daha iyi şansına hindistan ürünü gelme olasılığına denenir bence ama gelme olasılığı BENCE az
Hocam forumda gordum pisman olan var

Top Bottom