hocam sitesini atar iseniz daha iyi olur oradan bakıyordum fakat bulamadım.
siteye gitmiyor ki konum atıyor direkthocam sitesini atar iseniz daha iyi olur oradan bakıyordum fakat bulamadım.
istanbuldakiler alışveriş merkezinde anladığım kadarıylarhocam sitesini atar iseniz daha iyi olur oradan bakıyordum fakat bulamadım.
Hocam BDH bilişime uğurladım cihazı.siteye gitmiyor ki konum atıyor direkt
Mesaj otomatik birleştirildi:
istanbuldakiler alışveriş merkezinde anladığım kadarıylar
noldu çözdün müHocam BDH bilişime uğurladım cihazı.
Hocam canlı destek don lastiği gibi uzattı en sonunda dayanamadım dedim bunun termal macununda sorun var herhalde o zaman kapatalım canlı desteği dedi evet dedim kapatalım ama size danışmak istiyorum garanti kapsamına girermi dedim evet girer dedi kontroller yapilir gereği görülür ise termal macun bakımı yapılır dedi o zaman tamam ben nereye gönderebilirim dedim adammı kadınmı neyse 1 saatde kargo kodunu ayarladı bende verdin kargoya BDH ye ayarlamış sağolsun valla ilk defa ilgi gördüm HP desteğinden.noldu çözdün mü
hayırlısı olsun o ankaradaki servis yetkisiz servis olabilirHocam canlı destek don lastiği gibi uzattı en sonunda dayanamadım dedim bunun termal macununda sorun var herhalde o zaman kapatalım canlı desteği dedi evet dedim kapatalım ama size danışmak istiyorum garanti kapsamına girermi dedim evet girer dedi kontroller yapilir gereği görülür ise termal macun bakımı yapılır dedi o zaman tamam ben nereye gönderebilirim dedim adammı kadınmı neyse 1 saatde kargo kodunu ayarladı bende verdin kargoya BDH ye ayarlamış sağolsun valla ilk defa ilgi gördüm HP desteğinden.
Verileri yedekledim cihaz kaybolur ise yüzsüz gibi 3050 olan cihaza karşılık 4080 istiyeceğim (!)
20 gün yok cihaz napalım.
BDH en iyisi herhalde adamlar her markanın yetkili servisihayırlısı olsun o ankaradaki servis yetkisiz servis olabilir
olabilir türkiyede genel olarak çoğu kalitenin servisi yetkisiz servis Muhtemelen Asusun servisi en berbat olanıdırBDH en iyisi herhalde adamlar her markanın yetkili servisi
Asus ile acerin servisleri aynı ve kötü.olabilir türkiyede genel olarak çoğu kalitenin servisi yetkisiz servis Muhtemelen Asusun servisi en berbat olanıdır
yok ya iyiler onlar ürünleri kötü destekleri güzel bence bakım olsun parça yardımları olsunAsus ile acerin servisleri aynı ve kötü.
En berbatı monster ile excalibur herhalde
Adamlara söyle garantim var benim daha gardaş ne avel avel gonuşuyon de sonra otomatik size dönüş yaparlar garanti olduğunu bilmiyoeduk cart curt...adam benden 1450 TL istedi sizde durum nasıl garantim var hala.
hocam sizden para istediler mi