bütçeniz ne kadar2. El MSI GTX 1070 ti 8 GB furmark testi nasıl idealmidir ısı değerleri benim kasada biraz daha soğuk olur gibi geliyor sizce sıkıntı varmı
şu yeni furmark çok tırt fan hızını da göremedim2. El MSI GTX 1070 ti 8 GB furmark testi nasıl idealmidir ısı değerleri benim kasada biraz daha soğuk olur gibi geliyor sizce sıkıntı varmı
Isı ve hotspot sorun değilse fan hızı ve dakikasını geldiğinde atıcağımMümkünse eski furmak ile test iste bence hocam. Eski kartım ile furmak avg ortalama fps 90 92 civarı diye hatırlıyorum. (evga 1070ti) ancak ısı ve hotspot kötü değil gibi. Bir de test kaç dakika açık kalmış bilgin var mı.
Bütçem okadar artamaz ve bu kartın üstleri benim sistem kaldırmaz en mantıklı bunu buldum param güvende ile alıcağımdan bir sorun olursa iade ederimcok eski kart ben olsam bütceyi arttırır en kötü 6600 falan almaya calısırdım 4060da olabilir nvidia da ,bu kartı alırsın mining gecmisi ne durumda fanlar ne durumda hadi macunu değiştirdin padler leş gibi olmuş tur 0.5mm 0.7mm 1mm farklı farklı padlerle degistirmen lazım kendin yapamassın bi yere yaptırsan 1kdan civaro cekiyorlar vs vs ugrastırır yani