Neler Yeni

Youtube YT YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN OYUN ÖNERİSİ

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
Selamlar kanalımı yeni açtım daha 2 video yukledim ama izleneceğini düşündüğüm bir içerik fikri bulamıyorum. Ağırlıklı olarak hikayeli oyunların seri şeklinde videolarını çekmeyi planlıyorum ama 0 dan başlamak için hikayeli oyunlar biraz zayıf kalıyor. İzlenme ve abone için pc odakli (oyun yada uygulama kurulum vs.) video konusu önerebilecek kişiler varsa bekliyorum iyi forumlar.

LaMeloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ege
youtubeda oyun videosu çekmek ne kadar mantıklı bilmem ama sana önerim kickde yayın yapman(pc yeterliyse) hype yuksek çünkü

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
youtubeda oyun videosu çekmek ne kadar mantıklı bilmem ama sana önerim kickde yayın yapman(pc yeterliyse) hype yuksek çünkü
Hocam hype yüksek fakat kitlesini edinmiş yayıncılar kapıyor o hype ı tam bir fikrim yok ama twitchde yeni başlayanların keşfedilmesi hayli zordu kickte de farkli değil diye biliyorum yanlışsam affola
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yayıncılık da ileri tarihli planlarım arasında var yt de yeterli bir kitle edinip o kitlenin en azından çeyreğini yayınlara taşıyabilirsem yayıncılık o zaman mantıklı gibi geliyor bana

Selamlar kanalımı yeni açtım daha 2 video yukledim ama izleneceğini düşündüğüm bir içerik fikri bulamıyorum. Ağırlıklı olarak hikayeli oyunların seri şeklinde videolarını çekmeyi planlıyorum ama 0 dan başlamak için hikayeli oyunlar biraz zayıf kalıyor. İzlenme ve abone için pc odakli (oyun yada uygulama kurulum vs.) video konusu önerebilecek kişiler varsa bekliyorum iyi forumlar.
Hocam Minecraft videoları düşünebilirsiniz,youtubeda hype tablosu gelmiş Minecraft tarzı videoları öne çıkarıyor,hiç izlenmeyen kişilerin 300-400k izlendiğini gördüm o tabloda ,genelde Minecraft benzeri oyunlar oluyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,340
İsim
Kaan
Rimworld, oxygen not included vs. bunun gibi oyunların böyle modlanmış bir şekilde oynanması tutuyor şu sıralar örneğin:
Ackie
Terraria oynayan bi adam falan vardı o iyiydi. Yani fikirleri orijinal tutmak önemli. Aynı zamanda milletin seveceği şekilde orijin olması da önemli.
"Bence"

Rimworld, oxygen not included vs. bunun gibi oyunların böyle modlanmış bir şekilde oynanması tutuyor şu sıralar örneğin:
Ackie
Terraria oynayan bi adam falan vardı o iyiydi. Yani fikirleri orijinal tutmak önemli. Aynı zamanda milletin seveceği şekilde orijin olması da önemli.
"Bence"
Dediklerinize katılıyorum,100saat started walley benzeri videoların çok tuttuğunu gördüm,yeni gelen hype tablosu işleri kolaylaştırıyor bide

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Nfs Heat, Nfs Unbound
Minecraft BedWars, Survival
Battlefield 5
CS 2 tabii
Pahalı ağır grafikli cezbeden kaliteli yapımı olan oyunlar.

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Minecraft videoları düşünebilirsiniz,youtubeda hype tablosu gelmiş Minecraft tarzı videoları öne çıkarıyor,hiç izlenmeyen kişilerin 300-400k izlendiğini gördüm o tabloda ,genelde Minecraft benzeri oyunlar oluyor.
Stardew valley ve project zomboid videoları çekmek istiyorum da radeon relive kullanıyorum ve o programda nedense o 2 oyunun kaydını almıyor obs den çekince de kalitesi düşük oluyor pc den dolayı

Stardew valley ve project zomboid videoları çekmek istiyorum da radeon relive kullanıyorum ve o programda nedense o 2 oyunun kaydını almıyor obs den çekince de kalitesi düşük oluyor pc den dolayı
Sisteminiz ne tam olarak hocam

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
Ackie
"Bence"
Dediğiniz oyunlar tarzında project zomboid var mesela severim oynamayı fakat relive uygulamasından kayıt alıyorum ve nedense pz oynarken kayıt almıyor bi çözsem şu sorunu çok iyi olcak

Sisteminiz ne tam olarak hocam
İ7 3770
Rx470 4gb
16 ram

Dediğiniz oyunlar tarzında project zomboid var mesela severim oynamayı fakat relive uygulamasından kayıt alıyorum ve nedense pz oynarken kayıt almıyor bi çözsem şu sorunu çok iyi olcak

İ7 3770
Rx470 4gb
16 ram
Sistemi güncelleme şansı varmı hocam, akıcılık açısından

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
Reklam olsun istemem ama
Sistemi güncelleme şansı varmı hocam, akıcılık açısından
Yakında askere gidicem askerden geldikyen sonra laptop almayı düşünüyorum 30k kadar bütçem var ama bu sistemi şuan güncellrmeyi düşünmüyorum

Reklam olsun istemem ama

Yakında askere gidicem askerden geldikyen sonra laptop almayı düşünüyorum 30k kadar bütçem var ama bu sistemi şuan güncellrmeyi düşünmüyorum
Reklam olsun istemem ama kanalın adını yazsam sorun çıkar mı

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,340
İsim
Kaan
Yayın için de oyun için de toplama veya hazır pc daha iyi olur eğer kariyer hedefiniz buysa. En basitinden 16gb ram aldınız ama artık çoğu oyunda 16 yetmemeye başladı 32ye geçmeniz gerekiyor ve bu iş laptoplarda daha zor olur.

Top Bottom