Neler Yeni

RX480 fan hızı sabit %45'te kaldı

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Hayır ayarları kapat orayla işin yok şimdilik. Ana ekranda A butonunu devre dışı bırakıp fan hızını istediğin ayara çek sonra da şu butona tıkla:

Alıntıyı görüntüle
Hocam çok teşekkür ederim düzeldi sorunum.. En baştaki reset tuşuna tıkladım varsayılana falan döndü sanırım çünkü şuan sistem 39-40 derecelerde ve fan durdu.
1725567377095.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Marshal hocam bir şey merak ettim, iki seçeneği de kapalı yaparsak ne oluyor?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
@Marshal hocam bir şey merak ettim, iki seçeneği de kapalı yaparsak ne oluyor?
Soldaki A butonu fan hızını otomatiğe alıyor. Eğer aktif edersen fan hızı otomatik olarak ayarlanır. Soldaki A butonu aktifken sağdaki butonu da aktif edersen MSI Afterburnerdaki fan ayarları geçerli olur. Soldaki A butonu aktifken sağdaki butonu devre dışı bırakırsan ekran kartının kendi fan kombinasyonu geçerli olur.

Eğer soldaki A butonunu devre dışı bırakırsan oradaki fan hızı barının kilidi açılıyor zaten. Yani soldaki buton devre dışıyken sağdaki butonun aktif olup olmaması bir şey ifade etmiyor sen bardan kendin manuel ayarlayacağın için.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Soldaki A butonu fan hızını otomatiğe alıyor. Eğer aktif edersen fan hızı otomatik olarak ayarlanır. Soldaki A butonu aktifken sağdaki butonu da aktif edersen MSI Afterburnerdaki fan ayarları geçerli olur. Soldaki A butonu aktifken sağdaki butonu devre dışı bırakırsan ekran kartının kendi fan kombinasyonu geçerli olur.

Eğer soldaki A butonunu devre dışı bırakırsan oradaki fan hızı barının kilidi açılıyor zaten. Yani soldaki buton devre dışıyken sağdaki butonun aktif olup olmaması bir şey ifade etmiyor sen bardan kendin manuel ayarlayacağın için.
ikiside aktif olmazsa? müdahale de edilmiyor kilitli kalıyor ikisi de aktif değilken

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
ikiside aktif olmazsa? müdahale de edilmiyor kilitli kalıyor ikisi de aktif değilken
A butonu aktif değilken müdahele edebiliyor olman lazım. Fan speed kısmındaki bari oynatabiliyor olman lazım.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
A butonu aktif değilken müdahele edebiliyor olman lazım. Fan speed kısmındaki bari oynatabiliyor olman lazım.
senin dediğin A butonu aktif değilken, sağdaki aktifken yapılıyor. Benim dediğim iki seçeneği de aktif etmezsek ne olur?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
senin dediğin A butonu aktif değilken, sağdaki aktifken yapılıyor. Benim dediğim iki seçeneği de aktif etmezsek ne olur?
İki seçenek aktif değilken de yapabiliyor olman lazım. Bende çalışıyor çünkü iki türlü de. Zaten mantıklı olan da o. A butonu aktif değilken diğer butonun aktif olup olmaması bir önem arz etmiyor. Her türlü o barı oynatabilmen lazım.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
İki seçenek aktif değilken de yapabiliyor olman lazım. Bende çalışıyor çünkü iki türlü de. Zaten mantıklı olan da o. A butonu aktif değilken diğer butonun aktif olup olmaması bir önem arz etmiyor. Her türlü o barı oynatabilmen lazım.
Tamamdır hocam çok teşekkürler, ekran kartım dünden beri %45'te kalmış fan hızı. Bende neden 85 derece görüyorum diyorum..

Top Bottom