ram az kalır muhtemelen6 gb vram 8 gb ram Unreal Engine 5 için yeterlimi? diğer özellikler rtx 4050 140 watt i5 12500h
ilerde yükselticem 32 yada 16 ya ama bana vram sıkıntı çıkarır gibi geldiram az kalır muhtemelen
evet oda sıkınıtı çıkarır muhtemelen ama ilerde 6 vram ile kulanabilen gördüm ama 8 ram ile kulanan daha doğru düzgün görmedim yani her ikisininde yükseğini almak mantıklı olur laptop zorunluluğı yoksa sistem alamaya ne dersiniz?ilerde yükselticem 32 yada 16 ya ama bana vram sıkıntı çıkarır gibi geldi
kral ozaman vazgeçip kurmamıştım şimdi belki 10-15 fps alırım diye indirdm biraz ayar yaptım 70 fpsleri görüyo kaliteden çok kısmadan hemde, aşırı ağır birsey yapmadıgım sürece rahatlıkla çalışıcaktırevet oda sıkınıtı çıkarır muhtemelen ama ilerde 6 vram ile kulanabilen gördüm ama 8 ram ile kulanan daha doğru düzgün görmedim yani her ikisininde yükseğini almak mantıklı olur laptop zorunluluğı yoksa sistem alamaya ne dersiniz?
vrami bilmem de ram net sorun çıkarır.6 gb vram 8 gb ram Unreal Engine 5 için yeterlimi? diğer özellikler rtx 4050 140 watt i5 12500h
ağır birsey yapmadıgım sürece çıkarmaz şuan açtım rahatlıkla çalısıyovrami bilmem de ram net sorun çıkarır.
ilerde 16 yada 32 yapıcam ram ı şuanda aşırı rahat idare eder beniknk UE4 kullan daha az zorlarsın makineyi. ben 1050Ti ve 4. nesil i7 8 gb ram ile UE4 kullanmaya çalışıcam
güle güle kullanilerde 16 yada 32 yapıcam ram ı şuanda aşırı rahat idare eder beni
tşkgüle güle kullan