Neler Yeni

%60 Boyutlarında Klavye Arıyorum

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Aktif olarak yazılım ile ilgileniyorum, oyun falan oynamıyorum bütçe sorunum yok, Mekanik Klavye arıyorum.
Macbook için*
Keychron K9 - Q3 vs. almayı planlıyordum ancak başka düzgün model bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim

*Logitech MX Mechanical önermeyin, teşekkürler.

Son düzenleme:
Sol shift'in yanındaki < > tuşları kullanacaksınız, TR layout bakmanız daha mantıklı olur. Bütçe nedir?

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

liwo777

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe Ağar
Aktif olarak yazılım ile ilgileniyorum, oyun falan oynamıyorum bütçe sorunum yok, Mekanik Klavye arıyorum.
Keychron K9 - Q3 vs. almayı planlıyordum ancak başka düzgün model bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ajazz ak820 pro

Klavyede gif ekranı bile var baya şık bir klavye ama bütçe sorununuz yoksa zaten wraith akko serilerine bakmanızı öneririm çok kaliteli çok iyiler :)

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ajazz ak820 pro

Klavyede gif ekranı bile var baya şık bir klavye ama bütçe sorununuz yoksa zaten wraith akko serilerine bakmanızı öneririm çok kaliteli çok iyiler :)
ajazz'lar %75 diye biliyorum yine de teşekkür ederim hocam

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Yağız Berk Özel
Bütçe önemsiz, inglizce klavye tercihim.
Hocam bütçe önemsiz olsa da Ek871GTR'i %60 boyutlarında uzun süre kullanırsınız. @MuratTheFounderOfGariban

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Macbook için*

ajazz ak820pro alabilirsiniz hocam 75 klavye ama bence çok sıkıntı olucağını sanmıyorum yinede compact bir klavue

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Yağız Berk Özel
Keychron linki bulamadıysanız atayım.
ajazz ak820pro alabilirsiniz hocam 75 klavye ama bence çok sıkıntı olucağını sanmıyorum yinede compact bir klavue
Hocam konu sahibi %60 tarzı arıyor %75 değil. %75 tarzı alacaksa Ek75 RT alsın Ak820 Pro şu an parasını hak eden bir klavye değil.

Benim kullandığım bir Ducky one 3 mini'm var. TR'de stok durumu hakkında bilgim yok ama kullanımından çok memnunum, yurt dışından getirme imkanı varsa alınabilir. Razer huntsman mini red olabilir fakat razer switchleri bana çok ses yapıyor gibi geliyor, daha doğrusu çok cırtlak bir ses bilmiyorum beni rahatsız ediyor ama tercih meselesi. Logi bu segmentte bence çok iyi ama onu eliyoruz. Epomaker TH80 Pro olabilir, Wooting 60HE olabilir, DrunkDeer A75 ve A75Pro olabilir, belki daha bütçe G60 olabilir, Asus RoG Azoth NX olabilir, NuPhy Air75 V2 düşünülebilir, Royal Kludge Rk61 yine bütçeye göre olabilir. Modüler olursa 75 olur derseniz NuPhy Gem80 yazılabilir. Benim aklıma gelenler bu şekilde. Keychrone modellerini zaten biliyorsunuzdur.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Hocam bütçe önemsiz olsa da Ek871GTR'i %60 boyutlarında uzun süre kullanırsınız. @MuratTheFounderOfGariban

Keychron linki bulamadıysanız atayım.

Hocam konu sahibi %60 tarzı arıyor %75 değil. %75 tarzı alacaksa Ek75 RT alsın Ak820 Pro şu an parasını hak eden bir klavye değil.

Benim kullandığım bir Ducky one 3 mini'm var. TR'de stok durumu hakkında bilgim yok ama kullanımından çok memnunum, yurt dışından getirme imkanı varsa alınabilir. Razer huntsman mini red olabilir fakat razer switchleri bana çok ses yapıyor gibi geliyor, daha doğrusu çok cırtlak bir ses bilmiyorum beni rahatsız ediyor ama tercih meselesi. Logi bu segmentte bence çok iyi ama onu eliyoruz. Epomaker TH80 Pro olabilir, Wooting 60HE olabilir, DrunkDeer A75 ve A75Pro olabilir, belki daha bütçe G60 olabilir, Asus RoG Azoth NX olabilir, NuPhy Air75 V2 düşünülebilir, Royal Kludge Rk61 yine bütçeye göre olabilir. Modüler olursa 75 olur derseniz NuPhy Gem80 yazılabilir. Benim aklıma gelenler bu şekilde. Keychrone modellerini zaten biliyorsunuzdur.

Yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim, işin doğrusu biraz premuim hissettiren ve kaliteli bir şeyler arıyorum %75 olmasına rağmen Yunzii x75 ve Yunzii B75 Pro şimdilik hoşuma gitti. Tek sorun mac ile uyumlu keycap göremedim kutu içeriğinde bu yüzden kararsız kaldım bir tık.

++ ducky one 3 mini oldukça iyiymiş

pancake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yavuz
Dareu EK871GTR, Mac ile de uyumlu olması lazım. Onun dışında aktif olarak kullandığım %75 olan Ak820 Pro'yu önerebilirim.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri